fbpx

AI-marketing

Markedsføring ved brug af kunstig intelligens (AI-marketing) er en metode til at udnytte kundedata og AI-koncepter som maskinindlæring for at antage hvad din kundes næste skridt er og forbedre kunderejsen. Bliv klogere på AI marketing i denne artikel.

blog-pogo-sticking

Hvad er AI-marketing?

Det er blevet muligt for marketingfolk at danne et klarere billede af deres målgruppe, end det hidtil har været. Det skyldes udviklingen af big data og avancerede analytiske løsninger. I dette knudepunkt for fremskridt ligger kunstig intelligens (AI) markedsføring. Ved hjælp af data og kundeprofiler lærer AI-værktøjer, hvordan du kommunikerer med dine kunder og leverer personlige beskeder på de rigtige tidspunkter uden behov for menneskelig indblanding.

Bevæbnet med big data-indsigt kan dit digitale marketing team i høj grad øge deres kampagners performance og afkastningsgrad, som alle kan opnås med stort set ingen ekstra indsats fra medarbejderens side.

AI-marketing kerneelementer

AI-marketing er en måde hvorpå der kan bygges bro mellem data videnskaben og udførelsen. Processen med at analysere enorme mængder af data, var engang en uoverskuelig proces! Det er ikke tilfældet den dag i dag – for ikke kun er det nu muligt, men det er også super nemt.

Lad os tænke på alle de nye teknologier, der er kommet på markedet i det sidste år eller deromkring. Vi har alle hørt om iPhone 11,  selvkørende biler mv. Men hvad med specifikke markedsføring teknologier?

Der er et par kerneelementer, der gør AI-markedsføring så vigtigt at forstå og anvende når det kommer til vores tids viden og teknologi. Det inkluderer big data, maskinlæring og de rette løsninger.

Fordele ved kunstig intelligens

AI-marketing har fået meget opmærksomhed af marketingfolk, idet AI-marketing giver den indsigt som den gør – de ser det som en forretningsmæssig fordel. Hvilken betydning har AI-marketing så haft for marketing teams i hele verdenen, og hvad kan marketingfolk forvente at AI-marketing kommer til at påvirke i fremtiden.

 • Øget afkastningsgrad ved marketing
 • Levering af personaliseret indhold til brugerne
 • Forbedret kampagne rapportering og måling
 • Forbedret performance hos marketingteamet

Udfordringer ved kunstig intelligens

Værktøjer til kunstig intelligens er stadig i de tidlige stadier af udviklingen. Det betyder, at mange marketing teams måske ikke er opmærksomme på den bedste måde at integrere AI-marketing i deres organisationer på, eller hvordan de overhovedet bruger løsningerne.

Implementeringsproblemer

Som marketing teams arbejder med deres AI-implementeringer, er det nødvendigt, at de forstår hvordan denne implementering af den specifikke løsning bedst implementeres. Dette kræver, at organisationer afsætter tid til træning/uddannelse af medarbejderne og muligvis support hos implementerings specialister.

Sikring af databeskyttelse

Organisationer skal overholde databeskyttelsesbestemmelser som GDPR ellers risikerer de bøder af betydelig størrelse. Dette betyder, at marketingfolk skal sørge for, at de praktiserer etisk datahåndtering og indsamling. Disse love kan introducere udfordringer for AI-implementeringer – hvis værktøjer ikke er programmeret korrekt til at overholde disse retningslinjer, kan de risikere manglende overholdelse af databeskyttelseslove.

Få hjælp til at vælge og implementere de bedste AI-løsninger

 Vores team af eksperter har flere års erfaring med effektiv anvendelse af AI og machine learning og kan hjælpe dig med at navigere i AI-landskabet på en måde, der er både effektiv og bæredygtig. Vi tilbyder skræddersyede AI-løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov og forretningsmål. Læs mere her

Kom igang med AI

martino-figur-komprimeret

Martino Mike d’Apuzzo

Partner & Senior Digital Advisor

Se forfatter
svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til din Google Marketing-indsats, eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO og Google Ads? Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om dit projekt.

martino-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores marketinganalyse
  Få indsigt i online marketingkanaler