fbpx
Datadrevet SEO

Semrush

Semrush er et af verdens mest udbredte SEO-værktøjer. Analysér din egen synlighed på Google og få indblik i dine konkurrenters SEO-indsatser og strategier

Top_3

Få større indsigt i effekten af dine SEO-indsatser

Semrush er et alt-i-et SEO-værktøj, der kan give dig indsigt i din synlighed på Google, dit indhold, relevante søgeord, indgående links, din annoncekampagner, sociale medier, din konkurrenter og meget mere. Vi hjælper dig med at få relevant data.

SEMrush certified
Med udgangspunkt i en enorm datamængde kan Semrush give dig den indsigt, der er nødvendig for, at du kan få det optimale ud af dit arbejde med SEO. Semrush kan blandt andet give dig indsigt i din synlighed på Google, effekten af dit indhold, relevante søgeord, indgående links, dine annoncekampagner og dine konkurrenters strategier. I nedenstående felt kan du indtast hjemmesidens adresse og hurtigt se hvad værktøjet byder på:

Derfor er Semrush unikt

Det der gør værktøjet unikt er den enorme data kube med nutidige og historiske data. Semrush analyserer dagligt positioner på en overraskende stor andel hjemmesider. Datakvaliteten er ekstremt høj i Danmark/norden og her er der ingen andre værktøjer der kan hamle op.
Se og følg med i udviklingen af din synlighed på Google
Værktøjet giver dig mulighed for at se historisk og aktuel data ift. din synlighed på Google. Du kan bl.a. se hvor mange søgeord dit site er synligt på, hvilke positioner disse søgeord har og om resultaterne er forbedret eller blevet værre over tid. Du kan også se hvornår og hvor meget dine konkurrenter investerer i Google Ads og se hvilken annoncetekst de benytter.
Sammenlign din performance med konkurrenterne på Google
Du kan sammenligne dit site med 5 andre konkurrenter på mere end 20 forskellige parametre. Når du har fundet de konkurrenter der konkurrerer med dig direkte kan du gå i dybden på de forskellige og se hvad de gør for at skabe en stærk synlighed. Det skaber en dyb indsigt og kan giver en masse inspiration til dine digitale indsatser.
Prøv gratis i 14 dage
Hvis du ikke er sikker på om Semrush er noget for dig kan du prøve det kvit og frit i 14 dage. Her er et direkte link til trial siden
Priser fra 99,- usd/md
Prismæssigt ligger Semrush midt imellem og så alle kan være med. Hvis man er et bureau og har et større behov kan man med fordel forhandle en god pris ved at kontakte salgsafdelingen direkte. Se priser her
   
SEMrush SEMrush

Få mere at vide

Hvad er Semrush?

Semrush er et af verdens mest udbredte SEO-værktøjer. Du kan bruge det til at analysere din egen synlighed på Google og dine placeringer på relevante søgeord – men du kan også bruge det til at få et indblik i dine konkurrenters SEO-indsatser og strategier. Læs mere om Semrush.

Hvad koster Semrush?

Den mest almindelige pakke koster $100 månedligt. Som kunde hos os behøver du ikke selv at købe adgang – vi giver dig adgang til relevant data og sender dig regelmæssige rapporter over fremgangen i din synlighed på Google.

Hvordan kan jeg skabe resultater med Semrush?

Der er forskellige måder at skabe resultater med Semrush og det kommer meget an på hvilken type hjemmeside/forretning du har. Besøg evt. denne sektion hos Semrush for ideer og guides.

svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du brug for hjælp til søgemaskineoptimering (SEO), eller overvejer du, om det giver mening for din virksomhed at fokusere på SEO? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om dit SEO-projekt.

Mark komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor