Google Partner

INBOUNDCPH ER GOOGLE PARTNER

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Det er jeres garanti for, at jeres Google AdWords-kampagner er i trygge hænder. Som Google Partner kan vi tilbyde jer en række fordele:

  • Certificerede eksperter. Vores certificerede medarbejdere har gennemført en række eksamener hos Google og demonstreret evnen til effektivt at administrere AdWords-annoncekampagner efter bedste praksis. Vi tager løbende nye eksamener med henblik på at tilegne os den nyeste viden og sikre os, at vi konstant lever op til Googles kvalitetsstandarder.
  • Værdiskabende resultater. Vi skaber målbare resultater, og vi er betroet af Google til at gøre det. Google overvåger vores præstationer for at sikre, at I som kunde får det optimale ud af jeres annoncekampagner. Google stiller endvidere krav om, at vi har en stor kundeportefølje, og at vi formår at styrke alle vores kunders AdWords-omsætning.
  • Effektive annoncekampagner. Vi har en stor viden om alle de AdWords-funktioner, der kan påvirke effektiviteten af ​​jeres annoncekampagner, og vi kan bruge dem på en måde, der er rentabel og værdiskabende for jer. Vi sikrer jer på den måde, at jeres annoncekampagner gennemføres på den mest virkningsfulde og omkostningseffektive måde.
  • Udvidet support. Vi har direkte kontakt til vores egen repræsentant fra Google. Repræsentanten kan besvare eventuelle spørgsmål vedrørende jeres konti og annoncekampagner, og repræsentanten kan deltage ved møder hos jer med henblik på at rådgive om best practice i forbindelse med jeres annoncekampagner.
  • Konkurrencemæssigt forspring. Google arbejder direkte med os som partner, og vi kan derfor holde jer ajour med de nyeste tendenser og metoder inden for Google AdWords. Vi får adgang til at teste nye AdWords-værktøjer og ressourcer før andre bureauer, og vi kan på den måde udnytte de nye værdiskabende muligheder før andre.

Mere end blot en partner

Man er ikke nødvendigvis den bedste, fordi man er Google Partner. En Partner-status kan med andre ord ikke stå alene. Foruden vores tætte forbindelse til Google trækker vi på vores mangeårige erfaring med at skabe succesfulde annoncekampagner for en række af Danmarks og Skandinaviens største og mest ambitiøse virksomheder.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med Google AdWords. Se vores officielle Google Partner-profil.

Få mere at vide

Ian Rosenfeldt

Ian Rosenfeldt
Head of PPC

+45 27 29 77 20
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Gratis SEO-seminar

Lær, hvordan I tilrettelægger en effektiv SEO-strategi, der sikrer jer mest mulig trafik og flest mulige salg for pengene. Læs mere og tilmeld jer her:

GRATIS SEMINAR

seneste nyt om Google

TV2
Codan
Dfds Seaways
Blockbuster
Stylepit
BRF Kredit
Berlingske Media
Aller Media
Spies
Expedia
ILVA
CDON.com
Audi
Kamstrup
Bonnier Publications
Oticon Medical
Arp-Hansen Hotel Group
Zyxel
Trollbeads
InkClub
IDEmøbler
Lauritz.com
Bisnode
webCRM
AlfaPeople
Pronestor
Radiometer
Carl Hansen & Søn
HRS
X