Google Partner

INBOUNDCPH ER GOOGLE PARTNER

Vi er stolte over at være certificeret Google Partner. Det er jeres garanti for, at jeres Google AdWords-kampagner er i trygge hænder. Som Google Partner kan vi tilbyde jer en række fordele:

  • Certificerede eksperter. Vores certificerede medarbejdere har gennemført en række eksamener hos Google og demonstreret evnen til effektivt at administrere AdWords-annoncekampagner efter bedste praksis. Vi tager løbende nye eksamener med henblik på at tilegne os den nyeste viden og sikre os, at vi konstant lever op til Googles kvalitetsstandarder.
  • Værdiskabende resultater. Vi skaber målbare resultater, og vi er betroet af Google til at gøre det. Google overvåger vores præstationer for at sikre, at I som kunde får det optimale ud af jeres annoncekampagner. Google stiller endvidere krav om, at vi har en stor kundeportefølje, og at vi formår at styrke alle vores kunders AdWords-omsætning.
  • Effektive annoncekampagner. Vi har en stor viden om alle de AdWords-funktioner, der kan påvirke effektiviteten af ​​jeres annoncekampagner, og vi kan bruge dem på en måde, der er rentabel og værdiskabende for jer. Vi sikrer jer på den måde, at jeres annoncekampagner gennemføres på den mest virkningsfulde og omkostningseffektive måde.
  • Udvidet support. Vi har direkte kontakt til vores egen repræsentant fra Google. Repræsentanten kan besvare eventuelle spørgsmål vedrørende jeres konti og annoncekampagner, og repræsentanten kan deltage ved møder hos jer med henblik på at rådgive om best practice i forbindelse med jeres annoncekampagner.
  • Konkurrencemæssigt forspring. Google arbejder direkte med os som partner, og vi kan derfor holde jer ajour med de nyeste tendenser og metoder inden for Google AdWords. Vi får adgang til at teste nye AdWords-værktøjer og ressourcer før andre bureauer, og vi kan på den måde udnytte de nye værdiskabende muligheder før andre.

Mere end blot en partner

Man er ikke nødvendigvis den bedste, fordi man er Google Partner. En Partner-status kan med andre ord ikke stå alene. Foruden vores tætte forbindelse til Google trækker vi på vores mangeårige erfaring med at skabe succesfulde annoncekampagner for en række af Danmarks og Skandinaviens største og mest ambitiøse virksomheder.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med Google AdWords. Se vores officielle Google Partner-profil.

seneste nyt om Google

Expedia
Oticon Medical
Trollbeads
InkClub
CDON.com
Bonnier Publications
Carl Hansen & Søn
BRF Kredit
YouSee
Blockbuster
Spies
Pronestor
HRS
Telmore
Lauritz.com
Berlingske Media
Kamstrup
IDEmøbler
Zyxel
Stylepit
Dfds Seaways
AlfaPeople
Radiometer
Audi
ILVA
Codan
Arp-Hansen Hotel Group
Aller Media
webCRM
Panasonic