Job & karriere

Bliv en del af INBOUNDCPH

Hos InboundCPH er vi i øjeblikket på udkig efter nye, skarpe talenter til vores virksomhed. Se vores aktuelle ledige stillinger herunder, eller send os en uopfordret ansøgning på [email protected].

Outreach koordinator – Trainee

Interesserer du dig for online marketing, og er du kommercielt minded? Og har du lyst til at prøve dine evner af i en innovativ virksomhed, hvor du får tildelt et selvstændigt ansvar og er med til at præge udviklingen? Så har vi trainee/praktikpladsen til dig.

Vi søger en trainee, der kan hjælpe os med at videreudvikle vores outreach/linkbuilding produkt. Dine primære opgave bliver, at sikre at vi fortsat kan tilbyde vore kunder Nordens bedste outreach/linkbuilding produkt. Det er en fordel hvis du har kendskab til SEO/linkbuilding, er udadvendt og en god forhandler samt arbejder struktureret og effektivt. Du er derudover god til at tænke ud af boksen. Vi forventer, at du kan udtrykke dit præcist og velformuleret på skriftligt dansk og engelsk.

InboundCPH er et ambitiøst og innovativt firma beliggende i hjertet af København. Vores kerneydelser er online marketing, SEO, AdWords, kommercielt outreach og e-commerce. Som praktikant hos os bliver du en del af et lille, ungt og innovativt team, der er præget af en afslappet og uformel omgangstone.

Traineeperioden er ulønnet, men du vil gennem traineeforløbet få værdifuld erfaring, stor faglig indsigt, gode kolleger, et styrket fagligt netværk og mulighed for at afprøve dine kompetencer på virkelige problemstillinger og udfordringer. Vi byder på en lækker frokost hver dag og frugt, vand, kaffe og sodavand ad libitum.

Tiltrædelse snarest muligt.

Søg stillingen

UX’er/webudvikler med æstetisk sans – Praktikplads

Er du dygtig til at skabe brugervenlige, lækre webløsninger i WordPress med stort fokus på interaktionsdesign? Har du en udpræget kommerciel forståelse, og brænder du for at skabe løsninger, der øger konverteringer og salg? Så har vi praktikpladsen til dig.

Vi søger en praktikant, der kan hjælpe os med at videreudvikle vores digitale platforme, herunder vores rabatsider, vi driver i samarbejde med SE og HØR og BT, og vores andre medier såsom velsmagt.dk og automag.dk. Dine primære arbejdsopgaver bliver at optimere eksisterende platforme, herunder udvikle elementer, der kan optimere arbejdsgange, så behovet for vedligehold minimeres. Derudover vil du være med til forretningsudvikling og innovation, så vi kan skabe øget omsætning for os og vores kunder.

Du skal som minimum have god erfaring med WordPress, PHP, jQuery, CSS, responsive webdesign og gængse grafiske værktøjer. Derudover er det en fordel, hvis du er i stand til at udarbejde mockups, wireframes og informationsarkitektur.

InboundCPH er et ambitiøst og innovativt firma beliggende i hjertet af København. Vores kerneydelser er online marketing, SEO, AdWords, kommercielt outreach og e-commerce. Som praktikant hos os bliver du en del af et lille, ungt og innovativt team, der er præget af en afslappet og uformel omgangstone.

Praktikperioden er ulønnet, men du vil gennem praktikforløbet få værdifuld erfaring, stor faglig indsigt, gode kolleger, et styrket fagligt netværk og mulighed for at afprøve dine kompetencer på virkelige problemstillinger og udfordringer. Vi byder på en lækker frokost hver dag og frugt, vand, kaffe og sodavand ad libitum.

Tiltrædelse snarest muligt. Varighed 3-6 måneder.

Søg stillingen

Få mere at vide

Ian Rosenfeldt

Ian Rosenfeldt
CEO, Head of PPC

+45 27 29 77 20
[email protected]

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til jobbet eller vil høre mere om, hvordan det er at arbejde hos os.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR ARBEJDE HOS OS?

Godt arbejdsmiljø

Vi er placeret i hjertet af København i et hyggeligt kontor med god plads og god musik. Omgangstonen er uformel og afslappet, og vi prioriterer de gode kolleger og det sociale samvær højt. Vi nyder en velsmagende frokost fra Gourmandiet hver dag.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen, og vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden. Vi vægter vores faglighed og professionalisme højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os – ligesom vi forventer at lære en masse af dig.

Et ambitiøst bureau

Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO) og pay per click (PPC), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche. Vores kunder omfatter digitalt ambitiøse virksomheder som Audi, Stylepit, Berlingske og Spies.

Gode udviklingsmuligheder

Du bliver del af et lille, ungt og innovativt team, og du får et stort selvstændigt ansvar, der giver dig mulighed for at præge udviklingen i virksomheden. Vi tilbyder en grundig oplæringsperiode, så du er fagligt og professionelt klædt på til arbejdet hos os.

Virksomheder vi gør en forskel for

X