Job & karriere

Bliv en del af INBOUNDCPH

Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Har du et digitalt mindset, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, så læs med herunder.

LEDIGE STILLINGER

SEM Specialist

Vi søger en erfaren SEM Specialist til vores SEM team på Østerbro i København. Stillingen er nyoprettet, og du vil få ansvaret for en portefølje af kunder, der tæller en række af Danmarks førende brands.

Praktikplads: Webudvikler & UX Designer

Er du dygtig til at skabe brugervenlige webløsninger i WordPress med stort fokus på interaktionsdesign? Har du en udpræget kommerciel forståelse, og brænder du for at skabe løsninger, der øger konverteringer og salg? Så har vi praktikpladsen til dig.

Om praktikpladsen
Vi søger en praktikant, der kan hjælpe os med at videreudvikle vores digitale platforme, herunder vores rabatsider, vi driver i samarbejde med SE & HØR og BT, og vores andre medier såsom velsmagt.dk og automag.dk. Dine primære opgaver vil være at:

  • udvikle elementer, der kan optimere arbejdsgange, så behovet for vedligehold minimeres
  • udvikle og implementere brugervenligt og engagerende webdesign i WordPress
  • bidrage til digital forretningsudvikling og innovation, så vi kan skabe øget omsætning for os og vores kunder.

Din profil
Vi forestiller os, at du:

  • studerer på en relevant videregående uddannelse inden for eksempelvis it eller digitale medier
  • har erfaring med WordPress, PHP, jQuery, CSS, responsivt webdesign og gængse grafiske værktøjer
  • er struktureret, initiativrig og god til at arbejde selvstændigt.

Derudover er det en fordel, hvis du er i stand til at udarbejde mockups, wireframes og informationsarkitektur.

Vi tilbyder
En ambitiøs og innovativ arbejdsplads beliggende i hjertet af København, hvor du får lov at gøre en forskel for en række af Danmarks førende virksomheder. Som praktikant hos os bliver du en del af et dynamisk team, der er præget af fleksible arbejdstider og en afslappet, humoristisk omgangstone.

Praktikken er ulønnet, men du vil gennem praktikforløbet få faglig oplæring og indsigt i online salg og marketing, gode kolleger, et styrket fagligt netværk og mulighed for at afprøve dine kompetencer på virkelige problemstillinger. Vi byder på frokost hver dag, fredagsbar samt frugt, kaffe og sodavand ad libitum.

Søg stillingen
Ansøgningsfrist: Løbende.
Opstart snarest muligt. Send din ansøgning her:

Uopfordret ansøgning

Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger til både faste stillinger og praktikpladser. Send din ansøgning her:

Kontakt
Mail: [email protected]
Telefon: +45 7023 3535

Adresse
København
Rosenvængets Alle 11, st. tv.
2100 København Ø

Aalborg
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg

CVR-nr.: 35049460

HVORFOR ARBEJDE HOS OS?

Godt arbejdsmiljø

Vi er placeret i hjertet af København i et hyggeligt kontormiljø med god plads og (for det meste) god musik. Omgangstonen er uformel og afslappet, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi byder på frokost og bordfodbold hver dag.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i online marketing-branchen. Vi vægter vores kunder og vores faglighed højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os – ligesom vi forventer at lære en masse af dig.

Faglige udviklingsmuligheder

Du bliver del af et fagligt specialiseret team, og du får et selvstændigt ansvar, der giver dig mulighed for at præge udviklingen i virksomheden. Vi tilbyder en grundig oplæring, så du er fagligt og professionelt klædt på til arbejdet hos os.

Et ambitiøst bureau

Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO), søgemaskinemarketing (SEM) og konverteringsoptimering (CRO), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche.

Send os din ansøgning

X