Job & karriere

Bliv en del af INBOUNDCPH

Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Har du et digitalt mindset, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, så læs med herunder.

LEDIGE STILLINGER

SEM Specialist

Vi søger en erfaren SEM Specialist til vores SEM team på Østerbro i København. Stillingen er nyoprettet, og du vil få ansvaret for en portefølje af kunder, der tæller en række af Danmarks førende brands.

Uopfordret ansøgning

Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger til både faste stillinger og praktikpladser. Send din ansøgning her:

Kontakt
Mail: [email protected]
Telefon: +45 7023 3535

Adresse
København
Rosenvængets Alle 11, st. tv.
2100 København Ø

Aalborg
Jyllandsgade 20
9000 Aalborg

CVR-nr.: 39607255

HVORFOR ARBEJDE HOS OS?

Godt arbejdsmiljø

Vi er placeret i hjertet af København i et hyggeligt kontormiljø med god plads og (for det meste) god musik. Omgangstonen er uformel og afslappet, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi byder på frokost og bordfodbold hver dag.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i online marketing-branchen. Vi vægter vores kunder og vores faglighed højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os – ligesom vi forventer at lære en masse af dig.

Faglige udviklingsmuligheder

Du bliver del af et fagligt specialiseret team, og du får et selvstændigt ansvar, der giver dig mulighed for at præge udviklingen i virksomheden. Vi tilbyder en grundig oplæring, så du er fagligt og professionelt klædt på til arbejdet hos os.

Et ambitiøst bureau

Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO), søgemaskinemarketing (SEM) og konverteringsoptimering (CRO), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche.

Send os din ansøgning

X