Job & karriere

Ledige stillinger

Vi er altid på udkig efter nye ambitiøse kolleger, der kan sætte præg på vores løsninger, vores kunder og det kollegiale sammenhold, vi har. Har du et digitalt mindset, og brænder du for at gøre en forskel for nogle af Danmarks førende virksomheder, så læs vores stillingsopslag her:

Uopfordret ansøgning

Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger til både faste stillinger og praktikpladser. Send din ansøgning her:

Ian Rosenfeldt
CEO

Få svar på dine spørgsmål om ansættelsen og om os.

Telefon: 27 29 77 20
Mail: ir@inboundcph.dk.

PRAKTIKFORLØB HOS INBOUNDCPH

Vi tager meget gerne imod uopfordrede praktikansøgninger og ser helst, at praktikforløbet har en varighed på minimum 3 måneder. På den måde kan vi nå at lære dig en masse og du nå at prøve dine evner af i praksis. Send os din praktikansøgning her.

Som praktikant bliver du klædt på til at arbejde med SEO, og du får samtidig indblik i livet på et ambitiøst online marketingbureau. Arbejdet vil centrere sig om udarbejdelse af SEO-analyser og tekstforfatning, men du kan præge opgaverne ud fra de interesser, du har.

Om os

InboundCPH er et Google-marketingbureau med base på Østerbro i København. Vi er 10 fastansatte og mere end 20 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik fra Google og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis også kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer:

Læs mereKontakt os

HVORFOR ARBEJDE HOS OS

Godt arbejdsmiljø

Vi er placeret i hjertet af København i et hyggeligt kontormiljø med god plads og (for det meste) god musik. Omgangstonen er uformel og afslappet, og vi prioriterer det sociale samvær højt. Vi byder på frokost og bordfodbold hver dag.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i online marketing-branchen. Vi vægter vores kunder og vores faglighed højt, og du kan derfor forvente at lære en masse af os – ligesom vi forventer at lære en masse af dig.

Faglige udviklingsmuligheder

Du bliver del af et fagligt specialiseret team, og du får et selvstændigt ansvar, der giver dig mulighed for at præge udviklingen i virksomheden. Vi tilbyder en grundig oplæring, så du er fagligt og professionelt klædt på til arbejdet hos os.

Et ambitiøst bureau

Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO), søgemaskinemarketing (SEM) og konverteringsoptimering (CRO), og vi prioriterer grundighed og ansvarlighed frem for vækst, for vi vil være de bedste i vores branche.

ANSØG NU

Send os din ansøgning

X