InboundCPH på Børsen med Dansk Erhverv

Dansk Erhverv har valgt InboundCPH til at stå for en række seminarer, hvor vi sætter fokus på søgemaskineoptimering (SEO). Vi havde vores debut i går i Tietegensalen på Børsen i København, hvor cirka 30 medlemsvirksomheder under Dansk Erhverv var mødt op for at få en større viden om SEO.

Samtidig havde vi fornøjelsen af, at SPIES, som vi har haft en mangeårig kunderelation med, var til stede for at fortælle om deres udbytte af SEO. Stor tak til Rasmus Panduro for din inspirerende fortælling og til Tine Andersen for et vellykket arrangement.

Der var bred interesse blandt de fremmødte B2B- of B2C-virksomheder for at få konkret viden og praktiske anvisninger til, hvordan de selv kan få sat SEO på dagsordenen og få del i de markedsføringsmæssige gevinster, der ligger i en større synlighed på Google. Vi er glade for jeres aktive deltagelse, og vi glæder os til det videre samarbejde.

Vi holder et nyt SEO-seminar igen d. 15. juni i København. Seminaret er åbent for alle, og tilmelding er gratis. Læs mere om seminaret her. Vi har et begrænset antal pladser, og derfor kan vi desværre ikke garantere alle en plads.

 

Henning Madsen

Af Henning Madsen

hma@inboundcph.dk | 21 46 45 44

Jeg har arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering (SEO) siden 1998 – før der var noget, der hed Google. Mine spidskompetencer er strategisk SEO og forretningsudvikling. Jeg holder desuden mere end 30 årlige seminarer og uddannelsesforløb om SEO.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

12 − = 8

Virksomheder vi gør en forskel for

X