PERFORMANCE-DREVET SEARCH BUREAU
for digitalt ambitiøse virksomheder
YouSee
BRF Kredit
IDEmøbler
Zyxel
ILVA
Panasonic
AlfaPeople
Trollbeads
Codan
Expedia
Kamstrup
CDON.com
Audi
Pronestor
webCRM
Oticon Medical
Bonnier Publications
Lauritz.com
Blockbuster
Stylepit
Aller Media
Spies
Dfds Seaways
Radiometer
InkClub
Carl Hansen & Søn
Telmore
HRS
Arp-Hansen Hotel Group
Berlingske Media

Gør Google til jeres vigtigste salgskanal

Forklaring der underbygger at Google er den væsentligste kanal og skaber sammenhæng mellem vores kerneydelser. Vores speciale er at opbygge den stærkest mulige tilstedeværelse på Google for vores kunder for at skabe det bedste resultat med hensyn til kundeemner og salg. 8 ud af 10 brugere starter et planlagt køb med at søge informationer på Google ifølge en undersøgelse fra FDIH. 55,6 % af al trafik til danske websites stammer fra Google.

Lær hvordanSe jeres potentiale

Cases

Effektiv SEO er resultatet af et tæt samarbejde mellem kunde og SEO-bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest.

“Når det kommer til SEO, er tillid sindssygt vigtigt – den tillid har vi til InboundCPH. Der har været fremgang på alle parametre, og jeg har aldrig oplevet så høj en stigning i trafikken – det er helt sindssygt, hvad der er sket”
Jacob Thiesen, Digital Manager, Audi

InboundCPH har udarbejdet et uddannelsesforløb for Aller Media, hvor de har formået at gøre 200 af vores medarbejdere i stand til at forstå, hvilke faktorer der er væsentlige i en SEO-proces, og hvordan man praktisk forholder sig til dem.
Jan Krog Henningsen, Forretningsudviklingschef, Aller

Forholdet imellem Stylepit og InboundCPH ændrer sig naturligt i takt med, at vi som kunde bliver klogere. Vi har været igennem en 3-retters SEO-menu sammen med de her eksperter, og vi står nu overfor, at InboundCPH skal prøve at gøre os stærkere – bringe os op på et advanced niveau.
Marc Jeilman, Managing Director, Stylepit

SEO

Vi øger jeres synlighed på Google, så I bliver fundet af jeres målgruppe, når de foretager en forretningsrelevant og værdiskabende søgning.

ADWORDS

Vi skaber kosteffektive og målbare Google AdWords-kampagner, der er i tråd med jeres forretning, jeres målgruppe og jeres SEO-indsats.

CRO

Vi giver jer indsigt i jeres forretning, jeres målgruppe og jeres kampagner, så I bedre kan evaluere, målrette og optimere jeres digitale aktiviteter.

Uddannelse

Lær hvordan du styrker din virksomheds væsentligste kanal til kunder.

TILFREDSE KUNDER

HVORFOR VÆLGE OS?

HVORFOR VÆLGE OS?

Gode relationer

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres projekter med ild og sjæl. Vi engagerer os helhjertet i jeres virksomhed, så vi kan fastlægge en holistisk og individuel handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod vores fælles mål.

Fuld gennemsigtighed

Vi er datadrevne, bruger dokumenterede metoder og arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for vores arbejde og de beslutninger, vi træffer.

Værdiskabende resultater

Med en solid og ROI-fokuseret indsigt i jeres forretning og jeres målgruppe sætter vi ind dér, hvor værdiskabelsen er størst. Vi uddanner og rådgiver jeres medarbejdere med henblik på at øge jeres vidensniveau og forankre vores strategier i jeres virksomhed.

15 års erfaring

Med over 15 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores strategier og metoder er gennemprøvede og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor SEO kom til Danmark. Vi er konstant på forkant med den nyeste viden og udvikling.

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder fortsætter samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, DFDS, Blockbuster, Berlingske, Stylepit og Audi. Se vores cases.

Faglig professionalisme

Vores faglige viden og forretningsmæssige forståelse er forudsætningen for vores arbejde og vores resultater. Vi arbejder udelukkende med søgemaskineoptimering (SEO) og søgemaskine-marketing (SEM), for kun på den måde sikrer vi, at vi også fremover er markedsledende.