Gratis SEO-seminarer

Bliv kvalificeret til at arbejde med SEO

Med et gratis SEO-seminar hos os bliver du og din organisation inspireret og kvalificeret til at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Vi styrker jeres interne videns- og kompetenceniveau og skaber forståelse for værdien af SEO med henblik på at gøre jer i stand til at optimere jeres SEO-indsats og indfri jeres forretningsmæssige potentiale. Vi afholder seminarer i både København og Århus.

Vores seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, så I sikres størst muligt udbytte af undervisningen, og så vi kan give jer konkrete metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde. Med mere end 30 års sammenlagt erfaring er vi specialister i SEO. Vi har tidligere undervist og arbejdet med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Berlingske Media, Oticon, Stylepit og Audi.

Tilmeld jer vores SEO-seminar

Vi afholder i øjeblikket følgende fire seminarer:

Alle vores SEO-seminarer er gratis og har en varighed på omkring to timer.

Kontakt osSEO-potentialeanalyse

Aller Media

Uddannelse af 200 medarbejdere

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

Det siger vores seminar-deltagere

Om vores gratis SEO-seminarer

Vores SEO-seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i oplæg og diskussioner om et konkret og afgrænset emne. Undervejs inddrager vi så vidt muligt eksempler, der tager udgangspunkt i jeres website og jeres forretningsområde. Alle vores SEO-seminarer er gratis og har en varighed på omkring to timer. I øjeblikket afholder vi følgende seminarer:

3-trins SEO-strategi

For mange virksomheder er der faktisk forholdsvis meget at hente med en beskeden indsats. En forbedring på bare 2-3 positioner i Google kan være nok til at fordoble trafikken, antallet af leads og antallet af salg. På dette seminar lærer vi jer, hvordan I lægger fundamentet for en solid SEO-strategi, og hvordan I tilrettelægger arbejdet med og SEO, så I får mest mulig trafik og omsætning for pengene.

Seminaret er primært målrettet ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation i B2C- og B2B-virksomheder. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

SEO for B2C-virksomheder

Det er ikke svært at skabe trafik til et website – i hvert fald ikke, hvis man har penge nok. Udfordringen er at gøre det med de lavest mulige omkostninger og samtidig sikre sig, at trafikken er både relevant, målrettet og konverterende. På dette seminar får I den nyeste viden om SEO og en række konkrete tips til, hvordan I kan nedbringe jeres AdWords-udgifter og skabe omkostningseffektiv trafik til jeres website.

Seminaret er primært målrettet ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation i B2C-virksomheder. Læs mere om seminaret og tilmeld jer her.

SEO for B2B-virksomheder

Ændrede indkøbsvaner gør SEO til et af de vigtigste og mest rentable marketing-værktøjer. På dette seminar stiller vi skarpt på virkeligheden bag denne forandring og peger på, hvordan I kan vende tendensen til egen fordel. Vi giver jer den nyeste viden om SEO og en række konkrete tips til, hvordan I kan udarbejde en SEO-strategi, der sikrer jer optimal synlighed i søgemaskinerne lokalt og globalt.

Seminaret er primært målrettet ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation i B2B-virksomheder. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

Når migrering fucker up

Det kan være en nervepirrende process at migrere og relancere et website, for der er mange ting, der kan gå galt undervejs. I værste fald risikerer I at miste al jeres organiske søgetrafik, og når først skaden er sket, er det både dyrt og tidskrævende at rette op på. På dette seminar lærer I, hvordan I kan vende en potential fiasko til en sikker succes, når I skal migrere eller relancere jeres website.

SEO-seminaret er primært målrettet ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation. Læs mere om seminaret og tilmeld dig her.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR VÆLGE VORES SEMINARER?

Personligt tilrettelagte

Vores gratis seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretningsområde og jeres marked, så I sikres størst muligt udbytte af seminaret, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

Erfarne undervisere

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor søgemaskineoptimering blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Stort udbytte

90% af vores seminar-deltagere vurderer deres udbytte af vores seminarer til enten højt eller meget højt. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Praksisorienterede

Vores undervisning er praksisorienteret med fokus på, hvordan I kan bruge jeres viden i praksis, og hvordan I kan implementere strategier og arbejdsmetoder med udgangspunkt i de udfordringer, målsætninger og rammevilkår, I har i jeres virksomhed.

Virksomheder vi gør en forskel for