Seminarer og events

Bliv opdateret med den nyeste viden om SEO og Google AdWords, når vi inviterer til gratis SEO-seminarer og faglige events rundt i landet.

29nov(nov 29)9:00(nov 29)9:00Introduktion til søgemaskineoptimeringKursus i samarbejde med Google Succes Online.9:00 - 12:00 København (Det Digitale Læringshus)

KOM GODT I GANG
Vælg et arrangement i kalenderen for at læse mere. Tilmelding via linket i kalenderen eller formularen nedenfor.

Målgruppe
Seminarerne henvender sig til ledere og beslutningstagere i B2B- og B2C-segmentet, som ønsker viden og professionelle redskaber til at lede en SEO-strategi, der sikrer synlighed, salg og leads via Google. Kendskab til SEO er bestemt ikke en forudsætning for deltagelse.

Få mere at vide
Kontakt os på telefon 6120 1695 eller mail [email protected].

GRATIS TILMELDING

Bare rolig… Vi sender ingen reklamemails eller nyhedsbreve.
Arrangementer hos Dansk Erhverv og FDIH tilmeldes via linksene i kalenderen.

Navn

E-mail

Telefonnummer

Virksomhed

Deltagernavne

Arrangement

Om os

Vi er specialister i Search Experience Optimization – en holistisk marketingstrategi der med udgangspunkt i kundegruppens intentioner skaber synergi mellem SEO, AdWords og CRO med henblik på at sikre virksomheden flere besøgende, flere leads og et øget salg.

20 ÅRS PASSIONERET FORMIDLING
Med faglig stolthed, passion og engagement har vi gennem 20 år arbejdet og undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Vi er stolte over at have undervist og arbejdet med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Codan, Aller, Berlingske, Kamstrup, Trollbeads, ILVA, Stylepit, Coolshop, AlfaPeople, DFDS og Audi.

Læs mere om osKontakt os

DET SIGER DELTAGERNE

SEO-seminarer i København og Aarhus

Med et gratis SEO-seminar hos os bliver du og din organisation inspireret og kvalificeret til at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Vi styrker jeres interne videns- og kompetenceniveau og skaber forståelse for værdien af SEO, så I kan optimere jeres SEO-indsats og indfri jeres forretningsmæssige potentiale. Vi afholder seminarer i både København og Aarhus.

Vores undervisning tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, så I sikres størst muligt udbytte af undervisningen, og så vi kan give jer konkrete metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde. Alle vores SEO-seminarer er gratis og har en varighed på mellem to og tre timer. Målgruppen er ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation

Aktuelle SEO-seminarer

Vi afholder typisk et udvalg af seminarerne nedenfor. Hvis ikke I kan finde det ønskede seminar i kalenderen øverst, er I velkomne til at kontakte os for at få besked, når det igen afholdes.

3-TRINS SEO-STRATEGI
For mange virksomheder er der faktisk forholdsvis meget at hente med en beskeden indsats. En forbedring på bare 2-3 positioner i Google kan være nok til at fordoble trafikken, antallet af leads og antallet af salg. På seminaret lærer I, hvordan I lægger fundamentet for en solid SEO-strategi, og hvordan I tilrettelægger arbejdet med og SEO, så I får mest mulig omsætning for pengene.

SEO-STRATEGI FOR B2C-VIRKSOMHEDER
Det er ikke svært at skabe trafik til et website – i hvert fald ikke, hvis I har penge nok. Udfordringen er at gøre det med de lavest mulige omkostninger og samtidig sikre, at trafikken er konverterende. På dette seminar får I den nyeste viden om SEO og en række konkrete tips til, hvordan I kan nedbringe jeres AdWords-udgifter og skabe omkostningseffektiv trafik til jeres website.

SEO FOR B2B-VIRKSOMHEDER
Ændrede indkøbsvaner gør SEO til et af de vigtigste og mest rentable marketing-værktøjer. På dette seminar stiller vi skarpt på virkeligheden bag denne forandring og peger på, hvordan I kan vende tendensen til egen fordel. Vi giver jer den nyeste viden om SEO og en række konkrete tips til en SEO-strategi, der sikrer jer optimal synlighed i søgemaskinerne lokalt og globalt.

NÅR MIGRERING FUCKER UP
Det kan være en nervepirrende process at migrere og relancere et website, for der er mange ting, der kan gå galt undervejs. I værste fald risikerer I at miste al jeres organiske søgetrafik, og når først skaden er sket, er det både dyrt og tidskrævende at rette op på. Vi lærer jer, hvordan I kan vende en potential fiasko til en sikker succes, når I skal migrere eller relancere jeres website.

TILMELD NYHEDSBREV
Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

Hvorfor vælge vores seminarer?

Praksisrettede

Vores undervisning er praksisrettet med fokus på, hvordan I kan bruge jeres viden i praksis, og hvordan I kan implementere strategier i virksomheden med udgangspunkt i de udfordringer, målsætninger og rammevilkår, I har.

Velfunderede

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer helt tilbage fra 1998, hvor SEO blev introduceret i Danmark. Vi er konstant på forkant med den nyeste viden.

UDBYTTERIGE

90% af deltagerne vurderer udbyttet af vores seminarer til enten højt eller meget højt. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Personligt tilrettelagte

Vores seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretningsområde og marked, så I sikres størst muligt udbytte, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

X