SEO-seminarer

Aktuelle seminarer

Ingen events

Gratis tilmelding
»Det er min overbevisning, at en virksomhed har brug for en person internt, der ser lyset i SEO. InboundCPH har været medvirkende til, at vi så lyset. I dag ser vi SEO som et forretningskritisk marketingværktøj, der er afgørende for kundetilgangen og værdiskabelsen i vores virksomhed.«
Rasmus Begtoft
Rasmus Begtoft
Ansvarlig for digital markedsføring

Peter Hestbæk, CMO i Apoteka

»Mange virksomheder lukker øjnene for SEO, fordi det er svært. SEO skaber ikke resultater på en dag eller en uge. Man høster først frugterne efter 6-12 måneder. Det afholder nogle fra at gøre noget, men de kan så se tilbage efter perioden og ærgre sig over, at de ikke gik i gang.«

OPLÆGSHOLDERE

I spidsen for vores seminarer står Henning Madsen og Martino d’Apuzzo fra InboundCPH, der har arbejdet strategisk med SEO for en række af de største danske og internationale virksomheder gennem 20 år.

Med faglig passion, humor og engagement har duoen gennem 20 år arbejdet og undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Kundeporteføljen omfatter digitalt ambitiøse virksomheder som blandt andre Spies, Lauritz.com, Aller, Berlingske, Kamstrup, Oticon, Jem & fix, ILVA, TV2, Stylepit, Coolshop, AlfaPeople, DFDS og Audi.

CasesKontakt os

GRATIS TILMELDING

Bare rolig… Vi sender ingen reklamemails eller nyhedsbreve.
Arrangementer hos Google og Dansk Erhverv tilmeldes via linksene i kalenderen.

DET SIGER DELTAGERNE

Vores seminarer er…

Praksisrettede

Vores undervisning er praksisrettet med fokus på, hvordan I kan bruge vores viden i praksis, og hvordan I kan igangsætte de rette tiltag i virksomheden med afsæt i de udfordringer og målsætninger, I har.

Velfunderede

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer helt tilbage fra 1998, hvor SEO blev introduceret i Danmark. Vi er konstant på forkant med den nyeste viden.

UDBYTTERIGE

90% af deltagerne vurderer udbyttet af vores seminarer til enten højt eller meget højt. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Personligt tilrettelagte

Vores seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretningsområde og marked, så I sikres størst muligt udbytte, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

SEO-SEMINARER I KØBENHAVN OG AARHUS

Med et gratis SEO-seminar hos os bliver du og din organisation inspireret og kvalificeret til at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO). Vi styrker jeres interne videns- og kompetenceniveau og skaber forståelse for værdien af SEO, så I kan optimere jeres SEO-indsats og indfri jeres forretningsmæssige potentiale. Vi afholder seminarer i både København, Aarhus og Odense.

Vores undervisning tilrettelægges med afsæt i din forretning, så du sikres størst muligt udbytte af undervisningen, og så vi kan give dig konkrete metoder og værktøjer, du kan bruge i det daglige arbejde. Alle vores SEO-seminarer er gratis og har en varighed på mellem to og tre timer. Målgruppen er typisk ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og forretnignsudvikling.

X