Kom til SEO-seminar i Odense

Bliv opdateret med den nyeste viden og udvikling inden for søgemaskineoptimering (SEO), når vi i samarbejde med GRENKE inviterer til SEO-seminar i Odense. Tilmeld dig via GRENKEs website. Benyt kampagnekoden “GRENKE” for gratis tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker derfor efter først til mølle-princippet.

Det får du ud af seminaret

Mange virksomheder kan opnå et forholdsvis stort udbytte ved et beskedent arbejde med søgemaskineoptimering af websitet. En gennemsnitlig forbedring på bare 2-3 positioner på Google kan være nok til at fordoble besøgstrafikken, antallet af leads og antallet af salg.

På seminaret lærer du at tilrettelægge en effektiv SEO-strategi der sikrer din virksomhed mest mulig trafik og flest mulige salg for pengene. Vi runder af seminaret med networking og lidt lækkert at spise.

Hvis du har konkrete spørgsmål eller cases, du ønsker bragt op under seminaret, er du velkommen til at kontakte GRENKEs marketingchef Sascha Hildebrandt senest en uge inden seminaret.

Målgruppe

Seminaret er målrettet ledende medarbejdere og beslutningstagere. Kendskab til søgemaskineoptimering er ikke en forudsætning for deltagelse.

Tid og sted

Torsdag d. 1. februar 2018 kl. 12.45 – 16.00
GRENKE Odense: Vestre Stationsvej 15, 2. sal, 5000 Odense

Tilmelding

Tilmeld dig gratis via GRENKEs website.

Vi glæder os til at se dig.
Bedste hilsner
InboundCPH

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

− 1 = 8

Virksomheder vi gør en forskel for

X