SEO-potentialeanalyse

Identificer jeres vækstpotentiale

Hvis I er i tvivl om, hvad I kan få ud af at arbejde med søgemaskineoptimering (SEO), og i hvilket omfang SEO er en rentabel investering for jer, kan vores potentialeanalyse give jer viden og indsigt til at træffe de rigtige valg. Potentialeanalysen giver jer konkret viden om, hvor stort jeres digitale vækstpotentiale er, og hvad der skal til for at realisere potentialet.

Potentialeanalysen inkluderer en analyse af jeres website, jeres synlighed, jeres målgruppe og jeres konkurrenter, og I får derigennem en objektiv og retvisende vurdering af, hvor mange flere besøgende, leads og salg I kan opnå med en effektiv SEO-strategi. Analysen viser med andre ord, i hvilket omfang SEO er en god investering for jer.

Bestil en SEO-potentialeanalyse

Udfyld formularen herunder. Vi vender efterfølgende tilbage med nogle uddybende spørgsmål til jeres forretning, så vi kan udarbejde en præcis og retvisende analyse. Vi præsenterer jer for resultaterne af vores analyse personligt, så vi har mulighed for at gå i dialog om resultaterne, og så I har de bedste forudsætninger for at bruge vores anbefalinger i jeres videre arbejde.

Analysen koster 7.500 kr. (ekskl. moms). I bestemmer selv, hvad I efterfølgende bruger vores resultater og anbefalinger til. Viser analysen, at SEO er en rentabel forretning for jer, hjælper vi naturligvis gerne med at udforme og eksekvere en effektiv SEO-strategi, der er skræddersyet til jeres målsætninger og behov.

Bestil en potentialeanalyse

Få mere at vide

martino1

Martino d’Apuzzo
Client Relations

+45 61 20 16 95
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR VÆLGE OS?

Høj kundetilfredshed

95% af vores kunder vælger at fortsætte samarbejdet med os efter første kontrakts udløb. Vi er stolte over at have leveret målbare og varige resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i SEO-branchen. Vores indholdsstrategier er gennemprøvede og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor SEO blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Fuld gennemsigtighed

Vi anvender dokumenterede indholdsstrategier, og vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har fuld indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tilfredshed og gennemsigtighed er nøglefaktorerne for de beslutninger, vi træffer sammen.

Personligt engagement

Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går op i jeres projekter med ild og sjæl. Vi engagerer os 100% i jeres virksomhed, så vi kan opstille en individuelt tilpasset handlingsplan og mere effektivt arbejde os hen mod målene.

Virksomheder vi gør en forskel for

X