SEO-potentialeanalyse

Få viden om det økonomiske potentiale ved søgemaskineoptimering (SEO) af jeres website.

Er SEO en rentabel investering?

En SEO-potentialeanalyse synliggør det økonomiske potentiale ved søgemaskineoptimering af jeres website og viser, i hvilket omfang SEO er en rentabel investering for jer. I får viden om jeres websites synlighed i søgeresultaterne på Google og viden om, hvor mange flere besøg, leads og salg I kan opnå med en målrettet og effektiv SEO-strategi.

Analysen gør det muligt at opstille realistiske og klare målsætninger for arbejdet med SEO, så I bedre kan afstemme forventninger til budget, målepunkter og resultater internt såvel som med en eventuel SEO-leverandør. Analysen etablerer med andre ord et kvalificeret beslutningsgrundlag for planlægning og prioritering af jeres SEO-indsats.

FÅ LAVET EN SEO-POTENTIALEANALYSE
Udfyld formularen nederst på siden. Vi kontakter jer efterfølgende for en uddybende snak om jeres forretning, så vi kan udarbejde en retvisende analyse. Vi præsenterer jer for analysen på et møde hos jer eller telefonisk, så vi har mulighed for at gå i dialog om resultaterne, og I har de bedste forudsætninger for at bruge vores anbefalinger i jeres videre arbejde.

Mødet har en forventet varighed på halvanden time. I bestemmer selv, hvad I efterfølgende bruger vores resultater og anbefalinger til. Viser analysen, at SEO er en rentabel forretning for jer, hjælper vi naturligvis gerne med at udforme og eksekvere en effektiv SEO-strategi, der er skræddersyet til jeres målsætninger og behov.

Bestil analyseHent brochure
Få mere at vide

martino1

Martino d’Apuzzo          
Client Relations Manager

+45 61 20 16 95
mda@inboundcph.dk

Få en uforpligtende snak med mig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til analysen.

Analysens målgruppe

SEO-potentialeanalysen er for jer, der:

  • vil vide, om SEO er en rentabel investering for virksomheden
  • vil arbejde seriøst med SEO over en periode på mindst 12 måneder
  • ønsker viden og indsigt med henblik på planlægning og prioritering af SEO-indsatsen
  • sælger produkter eller ydelser til virksomheder (B2B) eller forbrugere (B2C)
  • har et website, men ikke nødvendigvis en netbutik.

UDBYTTE

Indsigt

Analysen giver jer viden om jeres målgruppes søgeadfærd på Google. I får indsigt i, hvilke forretningsrelevante søgeord og søgefraser jeres målgruppe anvender, og hvor ofte jeres målgruppe anvender hvert søgeord og hver søgefrase.

Strategi

Analysen etablerer et kvalificeret beslutningsgrundlag for, hvilke søgeord og søgefraser det bedst kan betale sig at optimere jeres website mod. I får indsigt i, hvilke søgeord og søgefraser der har det største økonomiske potentiale.

Målsætninger og målepunkter

Analysen viser jeres websites nuværende positioner på Google og et estimat af de positioner og det besøgstal, I kan opnå efter henholdsvis 1, 2 og 3 års arbejde med SEO. Analysen etablerer på den måde klare målsætninger og målepunkter for arbejdet med SEO.

Rentabilitet

Analysen munder ud i en beregning af det årlige antal salg og leads fra Google, som I kan opnå efter hhv. 1, 2 og 3 års arbejde med SEO. Ved at sammenholde den økonomiske værdi heraf med kostprisen for SEO, kan vi beregne, i hvor høj grad SEO er en rentabel investering for jer.

BESTIL EN POTENTIALEANALYSE

Vi kontakter jer efterfølgende for en uddybende dialog om jeres forretning og målsætninger.

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Stilling

Om os

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl.

Med en solid indsigt i jeres forretning sætter vi ind dér, hvor værdiskabelsen er størst. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tryghed og tilfredshed er nøglefaktorerne for vores arbejde.

20 ÅRS PASSIONERET HÅNDVÆRK
Med faglig stolthed og passioneret håndværk har vi gennem 20 år arbejdet med ét mål for øje: at sikre vores kunder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier. Vi er stolte over at have skabt resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Audi, Codan og DFDS.

Læs mere om osKontakt os

VORES KUNDER SIGER

X