SEO Norge

Søgemaskineoptimering i Norge

Norge er et marked med mange købestærke forbrugere, og det er samtidig et marked, der på mange områder minder meget om det danske marked. Derfor er det ofte meget lønsomt at fokusere på at vækste sin forretning i netop dette land. Vi har en solid erfaring med søgemaskineoptimering (SEO) i Norge, der gør os i stand til at vækste jeres forretning og jeres salg på det norske marked.

På baggrund af en grundig forståelse af jeres forretning og jeres visioner – kombineret med 20 års praktisk erfaring med søgemaskineoptimering, en solid forståelse for det norske marked og en forretningsmæssig tilgang til arbejdet – kan vi fastlægge en handlingsplan, der sikrer, at I når jeres målgruppe nationalt (hele landet) eller regionalt (udvalgte områder og byer) i Norge.

Få flere kunder og et øget salg fra Norge

Vores tilgang til søgemaskineoptimering er grundig, kvalitetsbevidst og helhedsorienteret. Vi arbejder både med indholdsoptimering, platformsoptimering og konverteringsoptimering, for vi ved, at de bedste resultater skabes gennem synergier mellem flere indsatsområder. Vi kan også tilbyde undervisning og rådgivning om søgemaskineoptimering med henblik på at øge jeres kvalifikationer, så I kan varetage jeres egen SEO-indsats.

Vi har de kompetencer og den skandinaviske erfaring, det kræver at sikre jeres virksomhed optimal succes i Norge. Vi har tidligere arbejdet med og skabt positive resultater for skandinaviske virksomheder som Hyundai, Audi, Trollbeads, Expedia og Stylepit. Se vores cases, og læs mere om, hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering.

Kontakt osSEO-potentialeanalyse
Få mere at vide

Henning Madsen

Henning Madsen
Head of SEO

+45 21 46 45 44
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

HVORFOR VÆLGE OS?

Viden om det norske marked

Vi har en stor viden om det norske marked og de markedsmekanismer, der gør sig gældende i Norge. Vores tekstforfattere kan skabe konverterende indhold til jeres website – på både nynorsk og bokmål.

Solid erfaring

Vi har arbejdet med SEO siden 1998. Vi arbejder for både danske og udenlandske virksomheder på markeder i hele Norden, og vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Tryghed og tillid

Tryghed og tillid er centrale værdier for vores samarbejde. I får løbende statusrapporter fra os, hvor vi dokumenterer vores resultater og vores arbejde, så I kan følge med i det afkast, I får af jeres investering.

Personligt engagement

Vi er en personlig og engageret samarbejdspartner, der dedikerer sig fuldt ud til jeres projekter. Vi opstiller en skræddersyet handlingsplan, så vi effektivt kan arbejde os hen mod vores mål.

Virksomheder vi gør en forskel for

X