SEO Danmark

Søgemaskineoptimering i Danmark

Vi er et visionært og kvalitetsbevidst SEO-bureau i Danmark med ansatte i både København og Aalborg. Gennem en solid indsigt i jeres forretning øger vi jeres synlighed i søgemaskinerne, så I får flere kunder og en maksimeret indtjening. Vi har tidligere skabt resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Berlingske Media, Audi, Blockbuster, DFDS og Spies.

Vores analytiske tilgang gør os i stand til at arbejde effektivt og målrettet med SEO, så I er sikret optimale resultater. Foruden vores omfattende SEO-analyser arbejder vi også med platformsoptimering, indholdsoptimering, linkbuilding og konverteringsoptimering, for vi ved, at de bedste resultater skabes af et samspil mellem indsatser på flere forskellige områder.

Få hjælp af et engageret dansk SEO-bureau

Vi er et dansk SEO-bureau med base i hjertet af København. Vi vægter den personlige relation højt, og derfor kommer vi gerne ud og møder jer, uanset hvor i landet, I befinder jer. Vores dedikerede arbejdsindsats sikrer jer flere kunder, flere leads og en forbedret bundlinje. Vi kan naturligvis også arbejde med søgemaskineoptimering på markeder uden for Danmark, hvis jeres målgruppe er udenlandsk.

Vi har en mangeårig praktisk erfaring, en god forretningsmæssig forståelse og en stor faglig viden. Kombineret med en indsigt i jeres forretning og jeres målgruppe sikrer vi, at vi realiserer de mål, vi sammen har fastsat. Vi sender jer løbende statusrapporter, så I kan følge med i vores resultater. Læs mere om, hvordan vi arbejder med søgemaskineoptimering.

Kontakt osSEO-potentialeanalyse
Få mere at vide

Henning Madsen

Henning Madsen
Head of SEO

+45 21 46 45 44
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

HVORFOR VÆLGE OS?

Mange tilfredse kunder

95% af vores kunder fortsætter samarbejdet med os efter udløbet af første kontrakt. Vi er stolte over at have leveret imponerende resultater for ambitiøse virksomheder som Blockbuster, Stylepit, Aller Media, Spies og Audi.

20 års erfaring

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne SEO-bureauer i Danmark. Vores viden og erfaring stammer tilbage fra 1998, hvor SEO kom til Danmark. Vores strategier er gennemprøvede, og vi holder os konstant opdaterede med den nyeste viden.

Fuld gennemsigtighed

Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, fordi det giver jer maksimal tryghed for, at vi yder den arbejdsindsats, der skal til for, at I opnår optimale resultater. Tillid, tryghed og tilfredshed er nøglen til vores gode samarbejde.

SEO i Danmark

Vi engagerer os fuldt ud i jeres forretning, og vi fastlægger en personligt tilpasset handlingsplan, så vi effektivt kan arbejde os hen mod vores fælles mål. Vi møder jer på jeres adresse i Danmark, og vi står altid til rådighed på mail og telefon.

Virksomheder vi gør en forskel for

X