fbpx
Studiejob i København

Studentermedhjælper til Google Ads

Top_2

Som studentermedhjælper hos InboundCPH får du mulighed for at arbejde sammen med super dygtige Google Ads-specialister. Gennem sparring samt faglig og personlig udvikling, har vi fokus på at gøre dig til specialist inden for området. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, men kan variere fra uge til uge afhængigt af opgaver og dit skolearbejde samt eksamener.

 

Dine arbejdsopgaver

 • Opsætning af Google Ads-kampagner
 • Målrette annoncer til en specifik målgruppe
 • Håndtere budgetter og bud for Google Ads-kampagner
 • Mulighed for kundekontakt
 • Andre ad hoc opgaver relateret til Google Ads

 

Din profil

 • Du er proaktiv og kan arbejde selvstændigt
 • Du er stærk i skriftlig kommunikation
 • Du drives af at skabe resultater

Som person er du vant til at tage ansvar og ejerskab for din indsats og drive dine arbejdsopgaver. Du er selvkørende, men holder af at sparre og dele viden med dine kollegaer. Du er struktureret og du trives i et aktivt og levende kontorlandskab med (for det meste) god musik i baggrunden.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, en arbejdsplads med højt til loftet, masser af ansvar, gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde, studie og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt sammenhold – og så afholder vi nogle forrygende fredagsbarer.

Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

 

Ansøgning og kontakt

Er dette studiejob noget for dig? Så send en motiveret ansøgning og et CV til os på [email protected] Skriv "Ansøgning til studentermedhjælper" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Peter Halling Hilborg på telefon 24 60 05 30 eller mail [email protected]

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et online marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er 20 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik fra Google og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis også til kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her.

fællesfoto
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Peter Halling Hilborg.

Peter (portræt)_fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor