fbpx
Fuldtidsjob i København

Erfaren og analytisk SEO‑specialist

Top_2

Har du nogle års erfaring med SEO, masser af motivation for både analytisk SEO-arbejde og udadvendt arbejde blandt kunder samt stor lyst til at lære meget mere inden for feltet? Så er det dig, vi søger som SEO-specialist til vores kontor på Indre Østerbro i København.

Du bliver en del af et succesfuldt inbound marketingbureau i vækst, hvor omdrejningspunktet er SEO, Google Ads, SoMe og marketing automation for digitalt ambitiøse virksomheder. Din rolle indebærer både analytisk SEO-arbejde, deltagelse på kundemøder og en række øvrige SEO-indsatser, der sikrer, at vores kunder opnår og fastholder en stærk position på Google.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig udvikling, løbende sparring med vores Senior SEO-specialister og mulighed for deltagelse på 1-2 internationale SEO-konferencer.

Vi giver plads til fleksibilitet, der sikrer god balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, godt sammenhold og løbende sociale arrangementer. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar.

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder. Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Dine arbejdsopgaver

Stillingen er en delt stilling, hvor din vigtigste rolle er deltagelse på forprojekter, og hvor du bruger den resterende del af din arbejdstid på opgaver i relation til vores nuværende SEO-kunder. Fordelingen mellem de to områder kan variere meget, men er gennemsnitligt ca. 50/50.

Et forprojekt er et indledende forløb med nye kunder, hvor vi kortlægger deres nuværende situation, muligheder og potentialer på tværs af kanaler. Forprojektet munder ud i en konkret marketingplan og i mange tilfælde et videre samarbejde med afsæt i planen.

Din rolle under et forprojekt vil være at udarbejde en søgeordsanalyse og en teknisk analyse. Du præsenterer analyserne for kunden på en efterfølgende workshop, hvor I sammen prioriterer søgeordene i analysen. På workshoppen deltager mindst en anden person fra os.

Hvis forprojektet munder ud i et videre samarbejde, får du – så vidt muligt og afhængigt af samarbejdets omfang og kompleksitet – ansvaret for SEO-samarbejdet med kunden. Arbejdsopgaverne varierer afhængigt af kundens behov og egne kompetencer.

Dine arbejdsopgaver kan indebære:

 • søgeordsanalyser
 • tekniske SEO-analyser
 • deltagelse på kundemøder og workshops
 • løbende kunderådgivning
 • indholdsoptimering og korrekturlæsning
 • forefaldende on- og off-page-SEO
 • SEO-produktudvikling.

 

Din profil

Du har nogle års erhvervserfaring inden for SEO og interesse i både analytisk SEO-arbejde og udadvendt arbejde blandt kunder. Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb i vores arbejdsprocesser og bistår dig med hjælp og sparring i det omfang, du har brug for det.

Du er selvstændig, analysestærk og god til at opbygge kunderelationer. Du har en god forretningsforståelse og let ved at sætte dig ind i nye forretningsområder, når du skal udarbejde analyser og rådgive kunder. Du har mod på at udvikle dig i stillingen og på sigt håndtere din egen portefølje af SEO-kunder.

 

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV til Henning Madsen på [email protected]oundcph.dk. Skriv "Ansøgning: SEO Specialist" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Senest d. 1. december 2020.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Henning Madsen på telefon 21 46 45 44 eller mail [email protected].

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et Inbound marketingbureau med base på Indre Østerbro i København tæt ved metroen på Trianglen. Vi er 25 medarbejdere og mere end 10 freelancere i flere forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO, paid media, SoMe og marketing automation hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis kollegaer.

Vores DNA er høj trivsel og arbejdsglæde. Vi laver tilfredsundersøgelser hver måned, og vores eNPS score lå i oktober 2021 på 67. En tommelfingerregel er, at en eNPS på 30 er at betragte som god, mens over 50 bliver anset som værende fremragende. Læs evt. mere om eNPS her.

svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til mig forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO
  Download vores nye SEO-bog
  Få ny viden om SEO