fbpx
Fuldtidsjob i København

SEO Analyst (barselsvikariat)

Top_2

Ansøgningsfristen er udløbet. Vi har fundet den rette kandidat.

Har du kendskab til SEO, gode analyseevner og god forretningsforståelse? Og vil du gerne være en del af et succesfuldt online marketingbureau på Indre Østerbro i København, hvor omdrejningspunktet er søgemaskineoptimering (SEO) for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Atea og Blockbuster? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en SEO Analyst, der kan hjælpe os med at udarbejde SEO-analyser og yde SEO-rådgivning med afsæt i det danske SEO-værktøj Siteimprove, som vi har et tæt partnerskab med. Stillingen er et barselsvikariat, der løber til og med september 2022 med mulighed for efterfølgende forlængelse og fastansættelse.

 

Dine arbejdsopgaver

Som SEO Analyst hjælper du vores salgsteam med konkurrent- og potentialeanalyser til brug ved salgsmøder og vores kunder med søgeordsanalyser og kompetent SEO-rådgivning med afsæt i SEO-værktøjet Siteimprove. Dine arbejdsopgaver indebærer:

 • søgeordsanalyser, konkurrentanalyser og potentialeanalyser ved brug af vores tilgange, metodikker og skabeloner
 • håndtering af Siteimprove-kunderelationer, herunder projektstyring, SEO-rådgivning og løbende kundekontakt.
 • forefaldende fagligt SEO-arbejde.

Søgeordsanalyserne udarbejdes i Excel ved brug af værktøjer som eksempelvis SEMrush, Ahrefs, Google Keyword Planner og Rank Tracker. Konkurrent- og potentialeanalyserne udarbejdes typisk ved brug af Google Data Studio og Google Sheets.

 

Din profil

Du har nogle års erhvervserfaring inden for SEO eller digital markedsføring – eventuelt fra et studiejob – eller en relevant uddannelsesbaggrund og er nu klar på en karriere med fokus på SEO. Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb i vores arbejdsprocesser og bistår dig med hjælp og sparring i det omfang, du har brug for det.

Du er struktureret, selvstændig og analysestærk, og du trives i en rolle, der indebærer både indadvendt analysearbejde og udadvendt kundekontakt. Du har en god forretningsforståelse og let ved at sætte dig ind i nye forretningsområder, når du skal udarbejde søgeordsanalyser. Rutinepræget analysearbejde i Excel afskrækker dig ikke.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har mange års erfaring med SEO, så længe du har masser af motivation for arbejdet og stor lyst til at lære meget mere inden for feltet.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor og godt sammenhold. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar.

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder. Stillingen er et barselsvikariat til og med september 2022 med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

 

Ansøgning og kontakt

OBS! Ansøgningsfristen er udløbet. Vi tager ikke længere imod ansøgninger. Send en motiveret ansøgning og et CV til Marie Andersen på [email protected]. Skriv "Ansøgning: SEO Analyst" i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Marie Andersen på telefon 27 82 10 70 eller mail [email protected].

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et online marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er 20 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik fra Google og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her.

blog-remarketing
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor