fbpx
Fuldtidsjob i København

Senior SEO Specialist

Top_2

Har du flere års erfaring med SEO, gerne fra et bureau, og trives du med både analytisk arbejde og udadvendt arbejde blandt kunder? Og vil du gerne være del af et ambitiøst bureau i vækst med højt til loftet og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid? Så er det måske dig, der er vores nye Senior SEO-specialist.

Arbejdspladsen er centralt beliggende på Indre Østerbro i København. Stillingen er en fuldtidsstilling, men vi opfordrer alle til at ansøge uanset ønsket arbejdstid. Vi tager løbende imod ansøgninger. Opstart ønskes snarest muligt.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Atea, Blockbuster og Jem & Fix. Kvalitet er et vigtigt parameter for os og kunderne, og derfor får du god tid til at fordybe dig i opgaverne.

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, godt sammenhold og løbende sociale arrangementer. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Vi giver plads til fleksibilitet, der sikrer god balance mellem arbejde og fritid.

Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb i vores arbejdsprocesser og bistår dig med hjælp og sparring i det omfang, du har brug for det.

 

Dine arbejdsopgaver

Som vores Senior SEO Specialist får ansvaret for din egen portefølje af kunder, der typisk tæller mellemstore og store virksomheder på tværs af segmenter. Du skal fastholde de gode kunderelationer og proaktivt sikre kundernes succes på Google.

Nogle kunder håndterer du selv, mens andre håndteres i samarbejde med dine kollegaer i SEO-teamet – eller på tværs af teams. Vi har forskellige samarbejdspartnere, der blandt andet kan hjælpe med større opgaver inden for indholdsproduktion.

Dine arbejdsopgaver kan indebære:

 • projektledelse og koordinering
 • søgeordsanalyser
 • tekniske SEO-analyser
 • deltagelse på kundemøder og workshops
 • løbende kunderådgivning, herunder strategisk rådgivning
 • løbende evaluering og optimering af indsatsen
 • indholdsoptimering og korrekturlæsning
 • SEO-produktudvikling.

Arbejdstiden er fordelt på ca. 50 % udadvendt arbejde (kundemøder, rådgivning, workshops mv.) og 50 % operationelt arbejde (analyser, anbefalinger, rapporteringer mv.).

 

Dine kvalifikationer

 • Du har flere års erhvervserfaring inden for SEO, gerne fra et bureau, og interesse i både analytisk SEO-arbejde og udadvendt arbejde blandt kunder.
 • Du har solid viden om alle dele af SEO-processen, herunder strategi, teknik, indhold, links, brugersignaler og evaluering af indsatsen.
 • Du er vant til at arbejde i værktøjer som eksempelvis Google Analytics, Keyword Planner, Search Console, SEMrush, Ahrefs og Screaming Frog.
 • Du god til at opbygge og fastholde kunderelationer og har nemt ved at rådgive kunderpå en positiv og overbevisende måde.
 • Du har en god forretningsforståelse og let ved at sætte dig ind i nye forretningsområder, når du skal udarbejde analyser og rådgive kunder.
 • Du har erfaring med projektledelse af SEO-projekter, herunder planlægning og koordinering af opgaver med videre.
 • Du taler og skriver engelsk (ikke nødvendigvis fejlfrit) og kan indgå i dialog med kunder og samarbejdspartnere på tværs af de nordiske lande.
 • Det er en fordel, hvis du er en god skriftlig formidler på dansk, så du kan varetage mindre tekstopgaver (eksempelvis title tags) for kunder.
 

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV til Henning Madsen på [email protected] Skriv “Ansøgning: Senior SEO Specialist” i emnefeltet. Ansøgningsfrist: 10. april 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Henning Madsen på telefon 21 46 45 44 eller mail [email protected]

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et online marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi har rødder i en stærk strategisk tilgang til inbound marketing, hvor kunderejsen er i centrum for vores ydelser, der er blandt de stærkeste og mest ambitiøse i branchen. Et resultat af dette er, at mange kendte brands i Danmark og Skandinavien har valgt os som deres samarbejdspartner.

InboundCPH gennemsyres af, at relationer er det bærende element. Det gælder relationer til leverandører, kunder og ikke mindst til vores gode kollegaer. Vi er omkring 20 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

blog-remarketing
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Henning Madsen.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor