fbpx
Fuldtidsjob i København

Senior PPC Specialist

Martino_Freja

Kunne du tænke dig at arbejde på et bureau der lægger stor vægt på work:life balance og menneskelig trivsel? Kan du eksekvere Google Ads konti med bind for øjnene og er klar til at udvikle vores faglige praksis? Så læs med her.

Arbejdspladsen er centralt beliggende på Indre Østerbro i København. Stillingen er en fuldtidsstilling, men vi opfordrer alle til at ansøge uanset ønsket arbejdstid. Vi tager løbende imod ansøgninger. Opstart ønskes snarest muligt.

 

Dine arbejdsopgaver

Som Senior PPC Lead bliver dine opgaver, at hjælpe vores kunder med at udvikle og lykkedes med deres SEA strategier. Du får fingrene i bolledejen når du hjælper dem med at eksekvere, optimere og udvikle deres kampagner.

Ligeledes skal du være med til at formulere og udvikle vores faglige praksis gennem best practices. Du bliver også en faglig garant for at hjælpe de andre specialister med at udvikle deres faglige kompetencer og sikre kvaliteten af deres arbejde.

På sigt vil vi gerne have at du bliver fagligt lead og hjælper med at bygge bro til andre discipliner.

 

Din profil

Vi forventer du har erfaring med Google Ads’ forskellige formater, og kender platformen nok til at vejlede kunder og specialister samt udtænke nye tiltag og tilgange. Du rummer en selvsikkerhed i din faglighed, men du er ikke bange for at stille spørgsmålstegn ved de sædvanlige måder at køre en kampagne.

Ligeledes regner vi med at du kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret - til gengæld kvitterer vi med stor frihed og fleksibilitet.

 

Vi tilbyder

 • Fleksibilitet og fokus på balance mellem arbejde og fritid.
 • Konkurrencedygtig løn
 • En flad organisation uden spidse albuer
 • Opbakning fra ambitiøse og kompetente kolleger
 • Et uformelt arbejdsmiljø præget af humor og godt sammenhold
 • Sundhedsforsikring og frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV til Peter Halling Hilborg på [email protected]. Skriv "Ansøgning: Senior PPC specialist" i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Peter på telefon 24 60 05 30 eller mail [email protected].

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et digitalt marketing bureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er mere end 20 medarbejdere med spidskompetencer indenfor Paid Search, SEO, SoMe, tracking og Inbound markedsføring. Vores kunderelationer er typisk digitalt ambitiøse virksomheder, der ønsker at opnå de bedst mulige resultater.

Vi tror på, at arbejdsglæde, trivsel og faglig udvikling er det, der skaber enestående resultater og kundeoplevelser. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og grundlaget for vores success. Det afspejles i vores arbejdskultur, der er præget af tillid, frihed og en høj fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid. Læs mere om os her.

Tilde og Martino komprimeret
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Henning Madsen.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor