fbpx
Praktikpladser hos InboundCPH

Digital marketing praktikant

Tasja og Freja

Vi søger praktikanter for 2023

Som praktikant hos InboundCPH får du mulighed for at styrke dine kompetencer inden for en bred vifte af marketingdiscipliner. Du kommer samtidig helt tæt på fagets specialister i et ambitiøst online marketingbureau i København – så du kan blive klogere på dine fremtidige karriereveje.

Hos InboundCPH søger vi flere praktikanter, som er klar til at tage fat og ikke er bange for at afprøve nye initiativer. Der er et højt niveau, højt til loftet, ideer bliver hørt samt udført og din udvikling er i fokus.

Vi søger en praktikant til minimum 12 ugers praktik – og meget gerne længere. Opstarten er fleksibel, og vi tilpasser forløbet så det passer til dine behov. Der kan være mulighed for efterfølgende fastansættelse som studiemedhjælper.

 

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne som praktikant spænder bredt. Du vil komme til at arbejde på tværs af afdelinger og dermed komme tæt på alle discipliner indenfor digital markedsføring.

Vi søger derfor en praktikant, der er klar til at kaste sig ud i forskellige opgaver for vores spændende kunder.

Opgaverne kan foregå på tværs af mange platforme og omfatte blandt andet:

 • Social media
 • Podcast produktion
 • Webinar opsætning (wordpress)
 • Marketing automation
 • Google ads
 • Indholdsproduktion (herunder søgemaskineoptimering)
 • Søgeordsanalyse
 • Videoproduktion
 • Forefaldende fagligt arbejde.

Vi har nogle faste opgaver og målsætninger, men du vil få mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver, så du kan dygtiggøre dig inden for dine interesseområder.

 

Din profil

Du er studerende på en videregående uddannelse – gerne inden for marketing, kommunikation eller lignende – med et praktikforløb på mindst 12 uger. Du er en god skriftlig kommunikator på dansk, har et skarpt øje for tal, erfaring med Excel og Powerpoint og en naturlig interesse for digital marketing.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med grafisk arbejde, email-marketing, marketing automation, markedsføring på sociale medier, indholdsproduktion og/eller videoproduktion. Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb og bistår dig løbende med sparring og faglig viden.

Som person er du vant til at tage ansvar og ejerskab for din indsats og drive dine arbejdsopgaver. Du er selvkørende, men holder af at sparre og dele viden med dine kollegaer. Du er struktureret og du trives i et aktivt og levende kontorlandskab med (for det meste) god musik i baggrunden.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde, studie og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt sammenhold.

Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

 

Ansøgning og kontakt

Vi søger praktikanter for 2023.

Send en motiveret ansøgning og et CV til os på [email protected] Skriv "Ansøgning til praktikantstilling" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Stine Sidelmann på mail [email protected]

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et digital marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er ca 30 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO, Social Media og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevante oplevelser og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis også til kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her.

gruppebillede
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor