fbpx
Deltidsjob i København

Økonomiansvarlig

Top_2

InboundCPH søger en erfaren Økonomiansvarlig, der kan sikre den bedste økonomistyring på vækstrejsen i vores bureau.

Med reference til CEO, vil du vil blive ansvarlig for virksomhedens regnskaber, fakturering, løn, debitorstyring, cash management, kreditorstyring, indkøbsoptimering og faciliteters drift. Derudover ønsker vi at der udvikles et stærkere fundament for lønsomhedsanalyse af kundesegmenter og månedlig budget/forecast opdateringer som skal sikre det fulde overblik på virksomhedens vækstrejse. Stillingen er dermed bred såvel som dyb indenfor økonomistyring og du vil i tæt samarbejde med virksomhedens ledelse få stor indflydelse på udvikling af modeller, strukturer og IT-systemer, som tilsikre optimal og effektiv drift.

Om InboundCPH A/S

InboundCPH er et digitalt marketing bureau med base på Indre Østerbro i København med mere end 25 års erfaring indenfor digital markedsføring. Vi har rødder i en stærk strategisk tilgang til Inbound Marketing, hvor kunderejsen er i centrum for vores ydelser, og vi er et af de stærkeste og mest ambitiøse bureauer i branchen. Som resultat har mange kendte brands i Danmark og Skandinavien valgt os som deres strategiske samarbejdspartner. Vi gennemsyres af et stærkt fokus på relationer og høj faglig kompetence. Vi er p.t. 25 fastansatte + freelancere fordelt i Danmark og udlandet og vokser 50% YoY.

Om stillingen

 • Tage det overordnede ansvar for virksomhedens regnskab og økonomiske styring.
 • Sikre opdateret, retvisende bogholderi og månedlige regnskabsafslutning med 5 business days closing.
 • Udføre månedlig lønadministration herunder bonusberegning, styring af feriekalender & pensionsordninger.
 • Køre debitorstyring herunder fakturering, rykkerprocedurer, mv.
 • Tage ansvar for budget og likviditetsstyring. Du vil eje budgetmodellen og være ansvarlig for dens fortsatte udvikling og afstemning.
 • Udføre rentabilitetsberegninger på projekter og produkter.
 • Du vil få stort ansvar for strømlining og optimering af IT / systemer, der understøtter vores ønsker om vækst
 • Håndtere, gennemgå og godkende kontrakter vedrørende medarbejdere, leverandører, kunder samt samarbejdspartnere.
 • Overvåge KPI benchmark til måling af afdelingernes økonomiske og driftsmæssige præstationer.
 • Udarbejde og levere måneds- og ledelsesrapportering

Faglige kvalifikationer

 • Bachelor eller lignende uddannelse indenfor regnskab og økonomi.
 • Minimum 3+ års erfaring som controller, økonomisk ansvarlig, regnskabschef eller lignende, gerne fra et bureau eller lignende type virksomhed.
 • Erfaring med udvikling af budgetmodeller og beregning af rentabilitet
 • Økonomisystem

Vi bruger E-conomic som regnskabs- og fakturerings platform. Yderligere integration med vores CRM-system er planlagt, og du vil være en central aktør i denne proces.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, som nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, godt sammenhold og løbende sociale arrangementer. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar.

Det fleksible arbejdsliv

Hos os er narrativet “frihed under ansvar”. Det betyder, at vi vægter trivsel og work/life balance meget højt. Derfor har vi hybride mødetider og fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejdsdage, som betyder at du kan planlægge din arbejdsdag med stor frihed. Det vil være muligt at tage stillingen på deltidsstilling (30 timer ugentligt) under de rette forudsætninger.

Send en motiveret ansøgning og et CV til Ian Rosenfeldt på [email protected] Skriv “Ansøgning: Økonomi ansvarlig” i emnefeltet. Tiltredelse 1. juni eller 1. juli. 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt på telefon 27 29 77 20 eller mail [email protected]

svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Henning Madsen.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor