fbpx
Praktik i København

Grafisk praktikant til digital markedsføring

Top_2

Ansøgningsfrist: Vi indkalder til samtale løbende og lukker ned for ansøgninger, når vi har fundet de rette kandidater.

Som grafisk marketingpraktikant hos InboundCPH får du mulighed for at styrke dine kompetencer inden for en bred vifte af marketingdiscipliner. Du kommer samtidig helt tæt på fagets specialister i et ambitiøst online marketingbureau i København – så du kan blive klogere på dine fremtidige karriereveje.

Hos InboundCPH søger vi en grafisk marketingpraktikant, som er klar til at tage fat og ikke er bange for at afprøve nye marketing-initiativer. Der er et højt niveau, højt til loftet, ideer bliver hørt samt udført og din udvikling er i fokus.

Vi søger en praktikant til minimum 10 ugers praktik – og meget gerne længere. Opstarten er fleksibel, og vi tilpasser forløbet så det passer til dine behov. Der kan være mulighed for efterfølgende fastansættelse som studiemedhjælper.

 

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne som marketingpraktikant spænder bredt. Selvom vi er et specialistbureau, arbejder vi med mange forskellige B2B-marketinginitiativer internt. Vi søger derfor en praktikant, der er klar til at kaste sig ud i forskellige opgaver med henblik på leadgenerering og lead-nurturing.

Opgaverne kan foregå på tværs af mange platforme og omfatte blandt andet:

 • grafisk arbejde
 • email-marketing
 • marketing automation
 • markedsføring på sociale medier
 • indholdsproduktion (herunder søgemaskineoptimering)
 • søgeordsanalyse
 • videoproduktion
 • forefaldende fagligt arbejde.

Vi har nogle faste opgaver og målsætninger, men du vil få mulighed for at påvirke dine arbejdsopgaver, så du kan dygtiggøre dig inden for dine interesseområder.

 

Din profil

Du er studerende på en videregående uddannelse – gerne inden for marketing, kommunikation, grafisk eller lignende – med et praktikforløb på mindst 10 uger. Du er en god skriftlig kommunikator på dansk, har et skarpt grafisk øje og du har interesse for online marketing målrettet beslutningstagere i mellemstore og store danske virksomheder.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med grafisk arbejde, email-marketing, marketing automation, markedsføring på sociale medier, indholdsproduktion og/eller videoproduktion. Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb og bistår dig løbende med sparring og faglig viden.

Som person er du vant til at tage ansvar og ejerskab for din indsats og drive dine arbejdsopgaver. Du er selvkørende, men holder af at sparre og dele viden med dine kollegaer. Du er struktureret og du trives i et aktivt og levende kontorlandskab med (for det meste) god musik i baggrunden.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med varierende arbejdsopgaver, gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde, studie og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt sammenhold.

Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar. Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

 

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV til os på [email protected] Skriv "Ansøgning til praktikantstilling" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Vi afholder løbende samtaler.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt på telefon 27 29 77 20 eller mail [email protected]

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et online marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er 14 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at skabe relevant trafik fra Google og konvertere trafikken til salg og leads. Relationer er væsentlige – til leverandører, kunder og naturligvis også til kollegaer. Læs mere om os, vores kunder og dine kommende kollegaer her.

fællesfoto
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Ian Rosenfeldt.

ian-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor