fbpx
Job i København

Marketing Manager med kommunikationsprofil

Top_2

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er udløbet.

Kan du udvikle relevant og engagerende indhold på tværs af vores digitale kanaler – website, sociale medier, e-mail og fagmedier – og derigennem sikre os en styrket positionering og øget leadgenerering? Så tilbyder vi dig en central rolle som Marketing Manager i et ambitiøst digitalt marketingbureau i København.

Vi søger en initiativrig og selvkørende kollega, der kan løfte vores markedsføring til næste niveau. Vi forventer, at du er en god skriftlig kommunikator, der formår at følge dine opgaver til dørs. Til gengæld tilbyder vi dig et selvstændigt ansvar og god mulighed for hjælp, faglig sparring og oplæring i de områder, hvor du ikke er specialist.

 

Dine arbejdsopgaver

Du får taktisk og operationelt ansvar for at drive og optimere vores marketingindsats. Målet er en styrket positionering, øget leadgenerering og konvertering til kvalificerede salgsmøder. Midlet er optimering af kunderejsen på tværs af vores digitale kanaler med målrettet kommunikation i alle touchpoints.

Vi forventer, at du skaber engagerende indhold til vores website, styrker vores positionering og rækkevidde på LinkedIn og udnytter potentialet i vores eksisterende e-mailliste. Hvilke indsatser du derudover prioriterer, har du selv indflydelse på, så længe målet er at skabe størst mulig værdi for modtagerne og for os.

Arbejdet med vores website kan eksempelvis omfatte optimering af landingssider, produktion af kundecases og udarbejdelse af blogindlæg. LinkedIn-indsatsen kan omfatte både opslag og annoncekampagner formidlet via tekst og video. Fundamentet for vores e-mail-markedsføring er marketing automation via Active Campaign.

Vi stiller op, når der skal filmes videoer til LinkedIn og har desuden en lang række giveaways, du kan udnytte i dit arbejde, heriblandt faglige webinarer, bøger og analyser. Stillingen er en videreførelse af en nuværende stilling, da vores marketingansvarlige, Lasse Grubbe, har fået andre opgaver i virksomheden.

 

Din profil

Du har en relevant uddannelse inden for marketing og kommunikation og nogle års praktisk erfaring med online marketing – gerne fra en B2B-virksomhed. Du formår at udnytte dine gode kommunikationsevner og kommercielle forståelse til at opbygge og optimere kunderejser på tværs af vores digitale kanaler.

Det er en fordel, at du har erfaring med videoproduktion, grafisk design, søgemaskineoptimering, markedsføring via sociale medier, e-mail-markedsføring og marketing automation. Kendskab til WordPress, Active Campaign, Zapier, LinkedIn Ads og Facebook Ads er endvidere et plus (men ikke et krav).

Som person er du vant til at tage initiativ, ansvar og drive dine arbejdsområder. Du er selvkørende, men trives med at sparre og dele viden, succeser og fiaskoer med dine kollegaer. Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst og god til at bevare overblikket, når der er mange bolde i luften – også fra vores populære fodboldbord.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med varierende opgaver, gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor, engagement og godt kollegialt sammenhold. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar.

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber sammen med vores kunder. Vi er centralt beliggende på Indre Østerbro i København. I stillingen indgår frokostordning og arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring. Stillingen er en fuldtidsstilling.

 

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV – meget gerne vedlagt et eksempel på tidligere arbejde – til os på [email protected]. Skriv "Ansøgning: Marketing Manager" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Senest d. 17. januar 2021.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Lasse Grubbe på telefon 20 96 17 88 eller mail [email protected].

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et digitalt marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi er 14 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

Med spidskompetencer inden for SEO og Google Ads hjælper vi vores kunder med at opnå kontakt til de mest relevante og købeklare kunder på markedet. Relationer er væsentlige for os – til leverandører, kunder og naturligvis også kollegaer. Læs mere om os og vores kunder her.

raket1
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Lasse Grubbe.

Portraet-Lasse
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor