fbpx
Fuldtidsjob i København

Junior SEO Specialist

Top_2

Stillingsopslaget er ikke aktivt længere.

Har du et par års erfaring med SEO, gode analyseevner, en skarp pen og god forretningsforståelse? Og vil du gerne være en del af et succesfuldt online marketingbureau på Indre Østerbro i København, der samarbejder med digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Atea og Blockbuster? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en Junior SEO Specialist, der i samarbejde med vores SEO-team kan arbejde målrettet for at fastholde og øge vores kunders succes på Google. Vi forventer, at du har et par års erfaring med SEO, masser af motivation for arbejdet og stor lyst til at lære meget mere inden for feltet.

 

Dine arbejdsopgaver

Som Junior SEO Specialist hjælper du vores kunder med at opnå større organisk synlighed og mere trafik fra Google. Dine arbejdsopgaver indebærer:

 • søgeordsanalyser
 • indholdsoptimering og korrekturlæsning
 • websiteanalyser
 • konkurrentanalyser
 • forefaldende on- og off-page-SEO.

Søgeordsanalyserne udarbejdes i Excel ved brug af værktøjer som eksempelvis SEMrush, Ahrefs, Google Keyword Planner og Rank Tracker. Indholdet optimeres med afsæt i søgeordsanalyserne og kan omhandle alt fra papkasser og pakkerejser til pensionsrådgivning og palleteringsmaskiner. Der er på sigt mulighed for en mere udadvendt rolle med kundekontakt.

 

Din profil

Du har nogle års erhvervserfaring inden for SEO og er nu klar på en karriere med fuld fokus på SEO. Vi tilbyder et grundigt oplæringsforløb i vores arbejdsprocesser og bistår dig med hjælp og sparring i det omfang, du har brug for det.

Du er struktureret, selvstændig, analysestærk og en god skriftlig formidler på dansk. Du har en god forretningsforståelse og let ved at sætte dig ind i nye forretningsområder, når du skal udarbejde søgeordsanalyser og optimere indhold. Du har mod på at udvikle dig i stillingen og på sigt have en mere udadvendt rolle blandt kunder.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig udvikling og en fleksibilitet, der sikrer balance mellem arbejde og fritid. Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af humor og godt sammenhold. Vi har en flad ledelsesstruktur med korte beslutningsveje og frihed under ansvar.

Du bliver en del af et ambitiøst bureau i vækst, der nyder stor anerkendelse i branchen; for vores faglighed, relationer og de resultater, vi skaber i samarbejde med vores kunder. Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

 

Ansøgning og kontakt

Send en motiveret ansøgning og et CV til Henning Madsen på [email protected]. Skriv "Ansøgning: Junior SEO Specialist" i emnefeltet. Ansøgningsfrist: Udløbet.

Vi afholder samtaler løbende. Dit skrivebord er klar, så snart du er det. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Henning Madsen på telefon 21 46 45 44 eller mail [email protected].

 

Om InboundCPH

InboundCPH er et online marketingbureau med base på Indre Østerbro i København. Vi har rødder i en stærk strategisk tilgang til inbound marketing, hvor kunderejsen er i centrum for vores ydelser, der er blandt de stærkeste og mest ambitiøse i branchen. Et resultat af dette er, at mange kendte og store brands i Danmark og Skandinavien har valgt os som deres samarbejdspartner.

InboundCPH gennemsyres af, at relationer er det bærende element. Det gælder relationer til leverandører, kunder og ikke mindst til vores gode kollegaer. Vi er omkring 20 fastansatte og mere end 10 freelancere i 5 forskellige lande. Vi er med andre ord store nok til at tiltrække de største og mest ambitiøse virksomheder blandt vores kunder, men små nok til, at vejen fra idé til handling er kort.

blog-remarketing
svg-left
svg-right

Få mere at vide

Hvis du har spørgsmål til os forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Henning Madsen.

henning-figur-komprimeret
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor