Har du lagt mærke til noget nyt i Yoasts SEO-plugin?

Ét af de mest benyttede SEO-plugins, Yoast SEO, har fået en gevaldig ansigtsløftning. Har du lagt mærke til ændringerne – og er du opmærksom på, hvordan du kan bruge dem? Ellers så læs med her.

Yoast SEO er ét af de SEO-plugins, som du efterhånden kan finde på de fleste websites. Og med god grund. Det er nemlig ét af de absolut bedste plugins på markedet og i øvrigt også det, vi selv bruger på vores eget website. Selvfølgelig bliver et plugin som dette løbende opdateret, men i denne omgang har de lagt nogle seriøse nye features med ind i opdateringen, og derfor er det bestemt værd lige at lægge ekstra mærke til.

Optimér samme artikel efter flere nøgleord

Ét af de vigtigste tiltag er, at man nu kan optimere samme artikel efter flere nøgleord (keywords). Denne feature er dog kun åben for folk med et Premium-abonnement, men den spiller 100% sammen med Googles nye opdateringer og krav til indhold, og den kan derfor blive et meget vigtig element i din onsite optimering. I starten af året kom Google nemlig med en opdatering, som prioriterede indhold, og som ikke gik konsekvent efter et enkelt nøgleord, men som i stedet arbejdede med længere, dybdegående tekster med flere relevante nøgleord. Til dét formål er den nye mulighed genial.

Redigér Title Tags og Meta Desccriptions live

En anden vigtig feature – og den er åben for alle – er, at du kan redigere dit Title Tag og din Meta Description live og altså se ændringerne i den tekst, der vil fremgå af søgeresultatet, mens du skriver. Dette gør arbejdet med at redigere og tilpasse disse tekster MEGET lettere end tidligere.

Modtag advarsler om problemer med dit website

En sidste feature, jeg lige hurtigt vil fremhæve er, at Yoast har startet et samarbejde op med OnPage.org, hvilket betyder, at du fremover vil kunne modtage advarsler, hvis indholdet på dit website pludselig ændrer sig, så det ikke længere kan indekseres af søgemaskinerne. På den måde risikerer du ikke pludselig at ryge ud af søgeresultaterne uden at være opmærksom på det, hvilket selvfølgelig er en rigtig god hjælp, da det trods alt er de færreste af os, der konstant holder øje med status på samtlige af vores sider.

Alt i alt har det nye plugin altså gjort arbejdet med onsite SEO en hel del nemmere. Selvfølgelig gør plugin’et det ikke alene, men de nye tiltag er en rigtig god support til dig, der i hverdagen arbejder med at SEO-optimere dit indhold, idet det gør arbejdsgangen langt mere overskuelig og let at gå til.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

− 4 = 3

Virksomheder vi gør en forskel for

X