Når migrering fucker op

Få fuldt udbytte af jeres nye website

På dette seminar lærer I, hvordan I kan vende en potential fiasko til en sikker succes, når I skal migrere eller relancere et website. Læs mere om seminaret via fanerne herover.

Tilmelding

Udfyld alle felterne herunder for at tilmelde jer seminaret. Så vender vi snarest muligt tilbage med et forslag til en dato.

Navn

Firma

Mail

Telefon

Antal deltagere

Deltagernavne (og evt. besked)

Om seminaret

Det kan være en nervepirrende opgave at migrere eller relancere et website, for der er mange ting, der kan gå galt i processen. En migrering medfører ofte, at trafikken fra Google reduceres betydeligt, og mange opdager det ikke, før skaden er sket. I værste fald risikerer I at miste al jeres organiske trafik, og når først skaden er sket, er det både svært og dyrt at rette op på.

På dette seminar lærer I, hvordan I kan vende en potential fiasko til en sikker succes, når I skal migrere eller relancere et website. Hvis I er godt forberedte på de SEO-mæssige udfordringer, der kan opstå, kan I øge trafikken og gøre migreringen til den succes, I planlagde fra begyndelsen.

Målgruppe

Seminaret er målrettet ledere og beslutningstagere inden for marketing, salg og kommunikation.

Foredragsholdere

Henning Madsen er af de førende SEO-eksperter i Danmark. Han har undervist og arbejdet professionelt med SEO siden 1998 – før der var noget, der hed Google.

Martino d’Apuzzo er SEO-pioner med speciale i online salg og markedsføring. Han har arbejdet med SEO i mere end 10 år og skabt solide resultater for virksomheder i hele Skandinavien.

Få mere at vide

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 6120 1695 eller mail [email protected].

Dagsorden

08.45 – 09.00: Ankomst og morgenkaffe

Sæt jer til rette, og nyd en kop friskbrygget kaffe, te eller en kold vand.

09.00: Velkomst

Velkomst og introduktion til seminaret.

09.10: Udfordringerne ved Google og nye websites

Når I migrerer eller relancerer et website, kan I let komme til at kappe nogle vigtige bånd til Google. I dette indlæg giver vi jer et indblik i de faldgrupper, der kan opstå i processen, så I undgår at begå en række helt elementære fodfejl.

Vi lærer jer, hvorfor jeres nye website i værste fald kan blive usynligt for Google, og hvordan der let kan opstå en række blinde vinkler – også selvom jeres gamle website havde høj synlighed og masser af organisk trafik.

09.50: Kort pause

10.00: Syv tiltag der kan booste trafikken

Hvorfor ikke vende en potentiel fiasko til en sikker succes? I dette indlæg gennemgår vi syv grundlæggende tiltag i forhold til Google, som bør være inkluderet i jeres strategi for det nye website.

Vi lærer jer, hvordan I sikrer en succesfuld migrering, hvor I ikke blot fastholder websitets synlighed, men øger websitets organiske søgetrafik.

10.50: Afrunding

Afrunding og opsamlende spørgsmål.

Det siger vores seminar-deltagere

HVORFOR VÆLGE VORES SEMINARER?

Personligt tilrettelagte

Vores gratis seminarer tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretningsområde og jeres marked, så I sikres størst muligt udbytte af seminaret, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i det daglige arbejde.

Erfarne undervisere

Med 20 års erfaring er vi blandt de mest erfarne i branchen. Vores undervisning er gennemprøvet og baserer sig på erfaringer skabt helt tilbage fra 1998, hvor søgemaskineoptimering blev introduceret i Danmark. Vi holder os konstant på forkant med den nyeste viden.

Stort udbytte

90% af vores seminar-deltagere vurderer deres udbytte af vores seminarer til enten højt eller meget højt. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Aller, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Praksisorienterede

Vores undervisning er praksisorienteret med fokus på, hvordan I kan bruge jeres viden i praksis, og hvordan I kan implementere strategier og arbejdsmetoder med udgangspunkt i de udfordringer, målsætninger og rammevilkår, I har i jeres virksomhed.