fbpx
Webinar

Hvorfor kreativet er afgørende for din annonces succes

I en verden, hvor opmærksomhed er en sjælden valuta, er det afgørende at forstå, hvordan grafik og kreativer kan gøre dine annoncer mere effektive. på dette webinar vil Helena Eskildsen dykke ned i, hvorfor grafik er så vigtigt og hvordan det interagerer med det medie, du annoncerer på. Lær om best practices for kreativer, og få indsigt i den nyeste data, der understreger grafikkens betydning i annoncering. Med skiftende medieplatforme og konstant udvikling inden for digital markedsføring er det mere vigtigt end nogensinde at forstå, hvordan man bedst kommunikerer visuelt med sin målgruppe.

Information

calendar
location

Webinar

PrisPr. deltager

0,00

SEO-bog (Topbillede)_Freja & Mark

TILMELD DIG WEBINARET HER

Hvorfor kreativitet er afgørende for din annonces succes

Som med alle værktøjer er der også udfordringer. Helena vil under webinaret belyse de mest almindelige fejl, virksomheder begår med deres annoncekreativer i dag, og give dig de værktøjer, du behøver for at undgå dem. Deltag i webinaret og rust dig selv med viden og færdigheder til at skabe mere overbevisende og effektive annoncer.

Tilmeld dig webinaret her. Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende webinaret og nyhedsmails med seneste nyt om digital marketing. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.

svg-left
svg-right

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, eller overvejer du, om det giver mening for dig at deltage. Kontakt Helena og få en dialog om webinaret.

Helena midlertidigt portræt | Fritlagt
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Få en dialog om dit projekt

  Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

  SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor