Gratis SEO-seminar i Aarhus og Herlev

Bliv opdateret med den nyeste viden og udvikling inden for søgemaskineoptimering (SEO). I samarbejde med GRENKE inviterer vi til SEO-seminar – tilmeld dig via GRENKEs website. Benyt kampagnekoden “GRENKE” for gratis tilmelding. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker derfor efter først til mølle-princippet.

Det får du ud af seminaret

Mange virksomheder kan opnå et forholdsvis stort udbytte ved et beskedent arbejde med søgemaskineoptimering af websitet. En gennemsnitlig forbedring på bare 2-3 positioner på Google kan være nok til at fordoble besøgstrafikken, antallet af leads og antallet af salg. På seminaret lærer du at tilrettelægge en effektiv SEO-strategi der sikrer din virksomhed mest mulig trafik og flest mulige salg for pengene.

Indledningsvist lærer du, hvilke kriterier Google vurderer dit website ud fra, og hvordan din målgruppes søgeadfærd er online. Vi runder af seminaret med networking og lidt lækkert at spise.

Hvis du har konkrete spørgsmål eller cases, som du ønsker bragt op under seminaret, er du velkommen til at kontakte GRENKEs marketingchef Sascha Hildebrandt senest en uge inden seminaret.

Målgruppe

Seminaret er målrettet ledende medarbejdere og beslutningstagere. Kendskab til søgemaskineoptimering er ikke en forudsætning for deltagelse.

Tid og sted

Torsdag d. 14. september 2017 kl. 8.45 – 12.00
GRENKE Århus: Sintrupvej 71 C, 1. sal, 8220 Brabrand

Torsdag d. 5. oktober 2017 kl. 8.45 – 12.00
GRENKE København: Marielundvej 48, 3. sal, 2730 Herlev

Tilmelding

Tilmeld dig gratis via GRENKEs website. Vi glæder os til at se dig!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Virksomheder vi gør en forskel for

X