fbpx

17

JUN

Siteimprove webinar

Danmarks førende digitale værktøj

Siteimprove er gået fra at være en mindre dansk softwarevirksomhed til at være en global spiller, som hjælper 7.400+ kunder i 20+ markeder med at optimere deres digitale tilstedeværelse. På dette webinar viser vi, hvorfor det giver mening at have én platform i stedet for en række enkeltstående værktøjer, og hvordan Siteimprove kan hjælpe din virksomhed med at stå stærkere online.

Information

10:00 - 11:00

calendar
location

Online

PrisPr. deltager

0,00

siteimprove-screenimage

Om webinaret

Vidste du, at Siteimprove er gået fra at være en mindre dansk softwarevirksomhed til i dag at være en global spiller, som hjælper 7.400+ virksomheder med at optimere deres digitale tilstedeværelse? Senest er Siteimproves SEO-platform nævnt som ’strong performer’ i Forrester Wave rapport.

For at lykkedes digitalt er der mange forskellige ansvarsområder og ekspertiser, som skal afdækkes og spille sammen. Derfor er det vigtigt, at alle på tværs af teams arbejder i samme retning og har et fælles referencepunkt, som hjælper med at arbejde effektivt, og hvor alle i teamet kan se resultater løbende.

På dette webinar viser vi, hvorfor det giver mening at have én platform i stedet for en række enkeltstående værktøjer, og hvordan Siteimprove kan hjælpe din virksomhed med at opnå en stærkere position online.

Hvis du har spørgsmål forud for webinaret, kan du stille dem direkte til Henning Madsen på mail [email protected] eller telefon 21 46 45 44.

10.00

Velkomst

Velkomst og introduktion.

10.05

Hvem er Siteimprove? v/Nichlas Toft

Kort introduktion til Siteimprove-platformen og holdet bag.

10.10

Digitale indsatsområder v/Henning Madsen

Få indsigt i, hvordan Siteimprove kan understøtte og styrke de digitale indsatsområder i din virksomhed: SEO, Ads, Performance, Quality Assurance, Accessibility, Analytics, Data Privacy og Web Security.

10.30

Effektive arbejdsprocesser v/Nichlas Toft

Få viden om, hvilke fordele der er ved at samarbejde på tværs af kompetencer og digitale ansvarsområder, og hvordan du gennem integrationer øger effektiviteten og resultaterne af dine arbejdsindsatser.

10.50

Spørgsmål og svar

Besvarelse af spørgsmål fra deltagerne på webinaret.

11.00

Afrunding

Tak for din deltagelse på webinaret.

Head of SEO \ InboundCPH

Henning Madsen

Henning er SEO-pioner på europæisk plan. Han har arbejdet med SEO siden 1998 – før der var noget, der hed Google – for store danske og internationale virksomheder som ILVA, Novo Nordisk, Rockwool, Jem & Fix, Coca-Cola, Atea, Aller, Spies og ikke mindst Vatikanet.

Følg Henning på LinkedIn.

henning_seo_lille
Solution Expert \ Siteimprove

Nichlas Toft Nielsen

Nichlas er Partner Manager & Solution Expert hos Siteimprove. Med spidskompetencer inden for digital strategi, SEO og webanalyse hjælper han virksomheder med at optimere deres digitale tilstedeværelse, så de hurtigere opnår øget vækst online.

Følg Nichlas på LinkedIn.

test
Tilmeld nu

Tilmeld dig her

Udfyld formularen her. Efter tilmelding til webinaret sender vi en tilmeldingsbekræftelse på mail. Umiddelbart inden webinaret starter, sender vi en mail med et direkte link til webinaret. Vi glæder os til at have dig med!
  svg-left
  svg-right

  Kom i dialog med os

  Har du spørgsmål til webinaret, eller overvejer du, om det giver mening for dig at deltage? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om webinaret.

  henning-figur-komprimeret
  Vi har modtaget din forespørgsel

  Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

  På gensyn

  Step 1 / 3

  close icon

   Step 1 / 3 - Vælg projekttype

   Få en dialog om dit projekt

   Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

   SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
   Step 2 / 3 - Projekt information

   Beskriv dit projekt så godt du kan

   Step 3 / 3 - Dine oplysninger

   Vi har brug for dine oplysninger nedenfor