01

AUG

Lederseminar

SEO-strategi 2020

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne og klare sig i konkurrencen, skal SEO prioriteres som en central del af din digitale strategi. Det er ikke en holdning, men essentiel viden funderet i konkrete tal for danske B2B- og B2C-virksomheder. Få mere viden her.

Deltagelse i seminaret er gratis.

Information

08:45 - 11:00

Baseret på +100 anmeldelser

calendar
location

Rosenvængets Allé 11, 2100 København Ø

PrisPr. deltager ekskl. moms

Gratis

lederseminar
Uddannelse

Om seminar

Ifølge en undersøgelse fra FDIH starter 8 ud af 10 danskere et planlagt køb med at søge informationer på Google, og i 2019 omsatte den samlede danske onlinehandel for 146 milliarder kr. ifølge Dansk Erhverv. Danskerne søger over 8 millioner gange på Google – hver eneste dag.

På seminaret giver vi dig strategisk forståelse for Google som salgskanal og klæder dig på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi. I forlængelse heraf tilbyder vi dig en gratis analyse, som kan vise dit vækstpotentiale i form af salg og leads ved realisering af en målrettet SEO-strategi.

Seminaret er målrettet ledere og beslutningstagere i B2B- og B2C-virksomheder (herunder e-handel-virksomheder). Medarbejdere, der udelukkende arbejder operationelt med SEO, vil kun få et lille udbytte af at deltage på webinaret.

08:45

Ankomst og morgenkaffe

09:00

Indsigt: SEO som vækstmotor

Vi giver dig forståelse for, hvorfor søgemaskineoptimering (SEO) er forretningskritisk – med afsæt i ny viden om indkøbernes og forbrugernes onlineadfærd. I forlængelse heraf stiller vi skarpt på de fire indsatsområder, du som leder skal prioritere for at få succes med SEO.

09:50

Pause

10:00

SEO-business case

Med afsæt i en konkret case viser vi, hvordan du foretager en realistisk vurdering af din virksomheds markedsposition på Google. I forlængelse heraf præsenterer vi en analysemodel, som kan vise dit vækstpotentiale og rentabiliteten ved en målrettet Google-strategi.

10:50

Afrunding og spørgsmål

Efter seminaret har du mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, som vi ikke har afdækket på seminaret. Hvis du har spørgsmål forud for seminaret, er du velkommen til at kontakte Martino d’Apuzzo på telefon 61 20 16 95 eller mail mda@inboundcph.dk.

Oplægsholder

Martino d'Apuzzo

I spidsen for webinaret står Senior Digital Advisor Martino d'Apuzzo. Med faglig passion, humor og engagement har han gennem 20 år arbejdet og undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Kundeporteføljen omfatter digitalt ambitiøse virksomheder som blandt andre Spies, Jem & fix, Aller, Berlingske, Audi, Oticon, ILVA, TV2, Stylepit og Blockbuster.

martino-profilbillede-kvadratisk

Det siger lederne

udtalelse-potentialehuset

Fagligt solidt seminar. Letforståelig formidling og gode metaforer. Tak fordi I tog jer tid til at svare på spørgsmål – og for at holde antallet af deltagere på et niveau, som sikrede, at der var plads til fordybelse og interaktion.

udtalelse-arne-stentoft

Arne Stentoft

Partner

udtalelse-berlingske

Super vigtig og spændende formidling af de indsatsområder, jeg skal prioritere. I Berlingske oplever vi stigende krav fra vores annoncører, og ved at styrke vores SEO-indsats kan vi sikre dem et højere udbytte af deres kampagner.

udtalelse-julie-brix

Julie Brix

Salgschef

udtalelse-kallistos

Super seminar i øjenhøjde med en god progression. Den nye undersøgelse, der viser, hvornår det giver mening for os at tage fat på SEO, så indsatsen prioriteres korrekt, og rentabiliteten er højest, var meget interessant.

udtalelse-christian-gammeljord

Christian G.

Administrerende direktør

Seminaroversigt

DatoStedKursusStatus
AugustKøbenhavnVi vender tilbage med nye seminarer i august.Ledige pladser
AugustAalborgVi vender tilbage med nye seminarer i august.Ledige pladser
Tilmeld nu

Gratis tilmelding

Tilmeld dig til seminaret her. Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende seminaret og nyhedsmails med seneste nyt om SEO. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.


svg-left
svg-right

Kom i dialog med os

Har du spørgsmål til seminaret, eller overvejer du, om det giver mening for dig at deltage. Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om seminaret.

martino-figur
Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Få en dialog om dit projekt

Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

Google MarketingSEOGoogle AdsAndet
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor