fbpx
Lederseminar

Lederseminar: Google-strategi 2021

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne og klare sig i konkurrencen, skal Google prioriteres som en central del af din digitale strategi. Det er ikke en holdning, men essentiel viden funderet i konkrete tal for danske B2B-, B2C- og e-handel-virksomheder.

OBS: KUN 10 PLADSER.

Information

08:45 - 11:15

calendar
location

Rosenvængets Allé 11, 2100 København Ø

PrisPr. deltager

Gratis

lederseminar
Seminar

Udbytte

På seminaret lærer du:

– Derfor er Google en forretningskritisk del af dit marketingmix – med afsæt i en ny analyse af 93 millioner besøg på danske websites

– Sådan kan du foretage en realistisk vurdering af din virksomheds vækstpotentiale og rentabilitet ved en målrettet Google-strategi

– De indsatsområder du som leder skal prioritere for at din virksomhed kan realisere sit fulde vækstpotentiale på Google

– I hvilke særlige situationer det ikke kan betale sig at investere i søgemaskineoptimering (SEO) og Google Ads (SEM)

Seminaret fokuserer på ledelsesmæssige perspektiver af Google-marketing. Det er hverken teknisk eller operationelt.

Seminaret henvender sig især til ledere og beslutningstagere inden for Marketing + IT + Salg

08:45

Ankomst og morgenkaffe

09:00

Velkomst og kort introduktion

09:10

Google: Kundernes foretrukne købskanal

Indlægget vil give dig en forståelse af, hvorfor Google er afgørende for omfanget og kvaliteten af dine salg og leads med afsæt i ny viden om forbrugernes digitale adfærd. I forlængelse af nye undersøgelser stiller vi skarpt på de indsatsområder, du som leder skal prioritere for at opnå succes på Google.

09:50

Pause

10:00

Potentialeanalyse: Analyse af dit vækstpotentiale

Med afsæt i en konkret case viser vi, hvordan du kan foretage en realistisk vurdering af din virksomheds markedsposition på Google. Herefter får du indsigt i en analysemodel, som kan afdække din virksomheds vækstpotentiale og rentabiliteten af en målrettet Google-strategi. Som del af dette arrangement får du tilbudt en gratis potentialeanalyse med en objektiv vurdering af, hvordan din virksomhed klarer sig på Google, og hvad jeres vækstpotentiale er i form af salg og leads ved at realisere en målrettet Google-strategi.

10:50

Afslutning og evt. spørgsmål

Oplægsholder

Martino d'Apuzzo

Seminaret bliver afholdt af SEO-specialist Martino d'Apuzzo fra InboundCPH. Martino har arbejdet strategisk med SEO for en række af de største danske og internationale virksomheder og organisationer gennem 20 år.

Med faglig passion, humor og engagement har Martino i mange år arbejdet og undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

12

Det siger lederne

udtalelse-berlingske

Super vigtig og spændende formidling af de indsatsområder, jeg skal prioritere. I Berlingske oplever vi stigende krav fra vores annoncører, og ved at styrke vores SEO-indsats kan vi sikre dem et højere udbytte af deres kampagner.

udtalelse-potentialehuset

Fagligt solidt seminar. Letforståelig formidling og gode metaforer. Tak fordi I tog jer tid til at svare på spørgsmål – og for at holde antallet af deltagere på et niveau, som sikrede, at der var plads til fordybelse og interaktion.

udtalelse-kallistos

Super seminar i øjenhøjde med en god progression. Den nye undersøgelse, der viser, hvornår det giver mening for os at tage fat på SEO, så indsatsen prioriteres korrekt, og rentabiliteten er højest, var meget interessant.

Tilmeld nu

Gratis tilmelding

Tilmeld dig seminaret her. Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende seminaret og nyhedsmails med seneste nyt om SEO. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.

Der er kun 10 pladser. Ved for mange tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at lukke for tilmelding og tilbyde en anden dato.

OBS: Tilmelding er bindende.  svg-left
  svg-right

  Kom i dialog med os

  Har du spørgsmål til seminaret, eller overvejer du, om det giver mening for dig at deltage. Kontakt Martino d'Apuzzo og få en dialog om seminaret.

  martino-figur-komprimeret
  Vi har modtaget din forespørgsel

  Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

  På gensyn

  Step 1 / 3

  close icon

   Step 1 / 3 - Vælg projekttype

   Få en dialog om dit projekt

   Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

   SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
   Step 2 / 3 - Projekt information

   Beskriv dit projekt så godt du kan

   Step 3 / 3 - Dine oplysninger

   Vi har brug for dine oplysninger nedenfor