fbpx
Strategisk SEO-webinar

SEO-strategi 2021

Hvis din virksomhed skal vinde kunderne og klare sig i konkurrencen, skal SEO prioriteres som en central del af din digitale strategi. Det er ikke en holdning, men essentiel viden funderet i konkrete tal for danske B2B- og B2C-virksomheder.

Information

10:00 - 11:30

location

Online

PrisPr. deltager

0,00

blog-google-analytics

Om webinaret

Ifølge en undersøgelse fra FDIH starter 8 ud af 10 danskere et planlagt køb med at søge informationer på Google, og i 2019 omsatte den samlede danske onlinehandel for 146 milliarder kr. ifølge Dansk Erhverv. Danskerne søger over 8 millioner gange på Google – hver eneste dag.

På webinaret giver jeg dig strategisk forståelse for Google som salgskanal og klæder dig på til at definere retning og rammer for din SEO-strategi. I forlængelse heraf tilbyder jeg dig en gratis analyse, som kan vise din virksomheds vækstpotentiale i form af salg og leads ved realisering af en målrettet SEO-strategi.

Webinaret er målrettet ledere og beslutningstagere i B2B- og B2C-virksomheder (herunder e-handel-virksomheder). Jeg afholder et webinar for hvert segment.

10.00

Introduktion til marketingskanaler

Webinaret bliver indledt med, at jeg introducerer dig for forskellige marketingskanaler med afsæt i konkrete tal og analyser. Jeg vil give dig indblik i diverse fordele og ulemper samt, hvilke der kan være mest fordelagtige at vælge for din virksomhed.

10.30

De fire SEO-indsatsområder

Jeg giver dig indblik i, hvorfor søgeordsoptimering (SEO) er et vigtigt marketingsværktøj med udgangspunkt i ny viden om indkøbernes og forbrugernes onlineadfærd. Efterfølgende sætter jeg fokus på de fire indsatsområder, som du bør prioritere for at få succes med SEO og styrke din synlighed på Google.

10.45

Præsentation af SEO-case

Med afsæt i en konkret case viser jeg, hvordan du foretager en realistisk vurdering af din virksomheds markedsposition på Google. I forlængelse heraf præsenterer jeg en analysemodel, som kan vise dit vækstpotentiale og rentabiliteten ved en målrettet Google-strategi.

11.00

Afrunding og spørgsmål

Ved webinarets ende giver jeg dig mulighed for at stille spørgsmål, som du ikke har fået afdækket i løbet af webinaret. Hvis du har spørgsmål forud for webinaret, er du velkommen til at kontakte Henning Madsen på telefon 21 46 45 44 eller mail [email protected]

Oplægsholder

Henning Madsen

I spidsen for webinaret står Head of SEO Henning Madsen. Med faglig passion, humor og engagement har han gennem 20 år arbejdet og undervist med ét mål for øje: at sikre virksomheder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier.

Kundeporteføljen omfatter digitalt ambitiøse virksomheder som blandt andre Spies, Jem & fix, Aller, Berlingske, Kamstrup, Oticon, Trollbeads, ILVA, TV2, Stylepit, Blockbuster og DFDS.

henning_seo_lille

Det siger deltagerne

udtalelse-berlingske

Super vigtig og spændende formidling af de indsatsområder, jeg skal prioritere. I Berlingske oplever vi stigende krav fra vores annoncører, og ved at styrke vores SEO-indsats kan vi sikre dem et højere udbytte af deres kampagner.

udtalelse-potentialehuset

Fagligt solidt seminar. Letforståelig formidling og gode metaforer. Tak fordi I tog jer tid til at svare på spørgsmål – og for at holde antallet af deltagere på et niveau, som sikrede, at der var plads til fordybelse og interaktion.

udtalelse-kallistos

Super seminar i øjenhøjde med en god progression. Den nye undersøgelse, der viser, hvornår det giver mening for os at tage fat på SEO, så indsatsen prioriteres korrekt, og rentabiliteten er højest, var meget interessant.

Tilmeld nu

SEO strategi for B2B

Tilmeld dig til webinaret her. Ved tilmelding accepterer du, at vi må sende dig mails vedrørende webinaret og nyhedsmails med bl.a. seneste nyt om SEO. Du kan afmelde vores nyhedsmails til enhver tid.  svg-left
  svg-right

  Kom i dialog med os

  Har du spørgsmål til webinaret, eller overvejer du, om det giver mening for dig at deltage? Kontakt Henning Madsen og få en dialog om webinaret.

  henning-figur-komprimeret
  Vi har modtaget din forespørgsel

  Tak for din forespørgsel. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

  På gensyn

  Step 1 / 3

  close icon

   Step 1 / 3 - Vælg projekttype

   Få en dialog om dit projekt

   Send os en forespørgsel og få en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt og dine målsætninger.

   SEOGoogle AdsSociale medierMarketing automationData & InsightsAndet
   Step 2 / 3 - Projekt information

   Beskriv dit projekt så godt du kan

   Step 3 / 3 - Dine oplysninger

   Vi har brug for dine oplysninger nedenfor