Brancheanalyse

Få en SEO-brancheanalyse

En SEO-brancheanalyse giver jer et indblik i konkurrencesituationen på Google på jeres marked. I får viden om markedsstørrelsen i forskellige segmenter og viden om konkurrencesituationen på markedet. I tillæg hertil udarbejder vi en konkurrentanalyse, der viser jeres position i markedet i sammenlignet med jeres nærmeste konkurrenter.

Udfyld formularen nederst på siden. Vi kontakter jer efterfølgende for en uddybende snak om jeres forretning, så vi kan udarbejde en retvisende analyse. Vi præsenterer jer for analysen på et møde hos jer eller telefonisk, så vi har mulighed for at gå i dialog om resultaterne, og I har de bedste forudsætninger for at bruge vores anbefalinger i jeres videre arbejde.

Mødet har en forventet varighed på halvanden time. I bestemmer selv, hvad I efterfølgende bruger vores resultater og anbefalinger til. Viser analysen, at SEO bør være et indsatsområde for jer, hjælper vi naturligvis gerne med at udforme og eksekvere en effektiv SEO-strategi, der er skræddersyet til jeres målsætninger og behov.

Bestil analyse
Få mere at vide

martino1

Martino d’Apuzzo          
Client Relations Manager

+45 61 20 16 95
mda@inboundcph.dk

Få en uforpligtende snak med mig, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til analysen.

BESTIL EN BRANCHEANALYSE

Vi kontakter jer efterfølgende for en uddybende dialog om jeres forretning og målsætninger.

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Stilling

Om os

Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau. Derfor er gode relationer afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl.

Med en solid indsigt i jeres forretning sætter vi ind dér, hvor værdiskabelsen er størst. Vi arbejder med fuld gennemsigtighed, så I har indsigt i vores arbejde og de resultater, vi skaber. Tillid, tryghed og tilfredshed er nøglefaktorerne for vores arbejde.

20 ÅRS PASSIONERET HÅNDVÆRK
Med faglig stolthed og passioneret håndværk har vi gennem 20 år arbejdet med ét mål for øje: at sikre vores kunder – store som små – i hele landet succes gennem indsigtsbaserede, datadrevne strategier. Vi er stolte over at have skabt resultater for digitalt ambitiøse virksomheder som Spies, Lauritz.com, Audi, Codan og DFDS.

Læs mere om osKontakt os

VORES KUNDER SIGER

X