AdWords-kurser

Kom godt i gang med Google AdWords

Med vores Google AdWords-kursus lærer I at skabe effektive og profitable annoncekampagner, der sikrer jer flere nye kunder og en øget indtjening. Vi styrker jeres interne kompetenceniveau og giver jer en solid viden om, hvordan I får det maksimale ud af AdWords til den lavest mulige kostpris. Vi afholder kurser i både Århus og København, og efter ønske kommer vi naturligvis også ud til jeres virksomhed.

Et kursus kan for eksempel omhandle grundlæggende viden og annoncestrategier inden for AdWords, eller det kan omhandle mere dybdegående og specialiserede emner efter jeres behov. Vi afholder kurser for både enkeltpersoner og større grupper af medarbejdere.

Få et AdWords-kursus tilpasset jeres behov

Kurset tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, jeres målgruppe og jeres målsætninger, så I får det optimale udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete annoncestrategier og metoder, I kan bruge i det daglige arbejde. Kurset struktureres almindeligvis som en blanding af oplæg, debatter og workshops, så I effektivt og hurtigt lærer at omsætte jeres viden om AdWords i praksis.

Hos InboundCPH har vi mange års praktisk erfaring, ikke kun i at arbejde med AdWords, men også i at formidle og undervise i AdWords. Vi har tidligere undervist og arbejdet med digitalt ambitiøse B2B- og B2C-virksomheder som blandt andet Spies, Oticon Medical, Berlingske Media, Stylepit, BRFkredit og Audi.

Kontakt os
Få mere at vide

Ian Rosenfeldt

Ian Rosenfeldt
Head of PPC

+45 27 29 77 20
[email protected]

Få en uforpligtende snak med os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Aller Media

Uddannelse af 200 medarbejdere

Strategisk rådgivning, uddannelse af mere end 200 medarbejdere og struktureret linkbuilding har gjort Aller i stand til at fastholde 1 million unikke besøgende om måneden. Læs mere.

Det siger vores kunder

Personligt tilpassede AdWords-kurser

Vores AdWords-kurser tilrettelægges med udgangspunkt i jeres virksomhed og jeres målsætninger, så vi kan gøre jer i stand til at skabe effektive annoncekampagner, der sikrer jer et optimalt udbytte af jeres annoncekroner. Varigheden og indholdet af vores kursus fastlægges i samarbejde med jer. Vi tilpasser kurset til jeres niveau, og vi kan derfor hjælpe jer, uanset om i er begyndere eller øvede.

Typiske emneområder

Kurset kan eksempelvis omhandle grundlæggende viden, strategier og metoder inden for AdWords, eller de kan omhandle mere dybdegående, specialiserede og strategiske emner afhængig af jeres behov. Vi oplever ofte, at behovet falder i en af følgende fire kategorier:

AdWords-strategi

Vi hjælper jer med at fastsætte en solid AdWords-strategi, der sikrer jer det optimale afkast. Strategien tager udgangspunkt i grundige analyser af jeres målgruppe, så I kan målrette jeres annoncer efter deres søgevaner, ramme dem på det rigtige tidspunkt og opstille realistiske målsætninger for jeres kampagner.

Vi giver jer en viden om de forskellige målretningsmuligheder i AdWords, herunder hvordan I kan nå ud til lokale, regionale og/eller nationale målgrupper. Vi rådgiver jer desuden om budstrategier og om fastsættelse af annoncebudgetter, og vi lærer jer at udnytte de forskellige annoncetyper, der findes i AdWords, herunder blandt andet Shopping-annoncer og remarketing-annoncer.

Annoncetekster og landingssider

Vi lærer jer at skrive relevante og attraktive annoncetekster med de rigtige søgeord, der øger jeres klikrate. Gemmem praktiske øvelser får I feedback på jeres egne annoncetekster, og gennem split-tests (A/B-tests) undersøger vi, hvilke tekster der har den største virkning over for målgruppen.

Et klik på en annonce er ikke noget værd, hvis ikke den besøgende efterfølgende konverterer til en kunde. Vi giver jer en solid viden om, hvordan I skaber effektive landingssider, der øger jeres konverteringsrate.

AdWords for begyndere

Vi giver jer en grundig introduktion til annonceværktøjet, og vi hjælper jer med at komme god i gang, så I fremadrettet kan benytte det til at øge jeres salg og få flere nye kunder. I lærer at opsætte annoncer, at definere og segmentere jeres målgrupper og at forstå jeres målgruppers søgeadfærd på Google, så I kan skabe virkningsfulde annoncekampagner.

I får mulighed for at teste jeres viden i praksis, og vi giver jer konkret og grundig feedback på jeres arbejde og resultater. Vi lærer jer også selv at vurdere og evaluere jeres resultater, så I konstant kan optimere jeres udbytte. Hvis I har spørgsmål, står vi løbende til jeres rådighed.

AdWords på ledelsesniveau

Hvis din virksomhed eller dit team skal til at arbejde med AdWords, kan vi give dig et vidensmæssigt forspring, så du bedre kan udstikke konkrete og realistiske retningslinjer til dine medarbejdere, og du nemmere kan følge op på deres arbejdsindsats og resultater.

Vi giver dig en solid forståelse for Google AdWords, og vi lærer dig, hvordan du kan måle og evaluere effekten og værdien af jeres annoncekampagner. Efter behov kan vi hjælpe med at fastsætte konkrete retningslinjer og arbejdsopgaver til dine medarbejdere.

Audi

600% øget trafik

600% mere trafik fra Google og en langt stærkere markedsposition inden for firmabiler er blot nogle af de resultater, Audi har opnået som følge af vores omfattende arbejde med søgemaskineoptimering. Læs mere.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder, tips og tricks om online marketing, søgemaskineoptimering og InboundCPH.

HVORFOR VÆLGE VORES KURSER?

Personligt tilrettelagte

Vores kurser tilrettelægges med udgangspunkt i jeres forretning, jeres marked og jeres målgruppe, så I sikres størst muligt udbytte af kurset, og så vi kan give jer konkrete strategier, metoder og værktøjer, I kan bruge i jeres arbejde med AdWords.

Faglig professionalisme

Vi har et højt kvalificeret team af AdWords-specialister, der underviser dedikeret og struktureret på en let forståelig måde. Vores forretningsmæssige forståelse og faglige viden er forudsætningen for, at vi kan tilbyde jer den optimale undervisning.

Stort udbytte

Med en solid faglighed og professionalisme sikrer vi jer et større udbytte og afkast af jeres annoncekampagner. Vi er stolte over at have undervist og arbejdet for digitalt ambitiøse virksomheder som Stylepit, Spies, BRFkredit, Aller, Berlingske Media og Audi.

Praksisorienterede

Kurserne struktureres typisk som en blanding af oplæg, workshops og debatter, så I hurtigt og effektivt lærer at omsætte den tilegnede viden i praksis. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer, rammevilkår og målsætninger, I har i jeres virksomhed.

Virksomheder vi gør en forskel for

X